Konu: Alexandro Ricci Meslek aracını şahsi kullanna.  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2020 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alexandro_Ricci @VC_Pasha07

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 23:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meslek aracını şahsi kullanma.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisikletim ile geziyordum ardından arkadaşıyla konuşmasını gördüm arkadaşı ne yapıyorsun dedi aracım bozuldu cevabını verdi. Ardından ilerde bulunan bar'a gitti ss'lerde açıkça görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 19.06.2020 00:05
@Pasha07 savunma yapın.

#2 - 19.06.2020 00:49
Savunmam: Kişi daha önce bana pmden hakaretler etmişti ve bundan rahatsız oluyorum ve ayrıca otaya müşteri almaya gittim ve içeriye gelmem söylendi. Bunun için aracı da oraya park edip içeri girdim ve müşteriyi aradım fakat müşteri geri taksi istemeyi reddedince oradan çıkıp uzaklaştım. /taksiisbasi yaptığımın farkında olmayabilirim fakat taksicilik yapıyordum kendi adıma kullanmıyordum oraya sadece müşteri almaya gittim ve müşteri taksiyi almayı geri reddetti ayrıca bu şahısın ooc olarak bana hakaretleri bulunmasından dolayı şikayetçiyim.

#3 - 19.06.2020 00:51
Ayrıca ''arabam bozuk'' kısmında da aracım bozuk olduğu için taksicilik yaptığımı söylemek istiyorum.

#4 - 19.06.2020 01:06
OOC hakarette bulunmadım varsa kanıtın şablon'a uyarak şikayet açmalısın oraya müşterini almaya gittim diyorsun arabada müşteri var ken tekrardan nasıl müşteri almaya gidiyorsun?
« Son Düzenleme: 19.06.2020 01:08 ardarive »

#5 - 19.06.2020 01:09
Ayrıca ben kimsenin "aracı bozukken" taksicilik yaptığını görmedim.

#6 - 19.06.2020 01:18
Bildiğime göre birden fazla müşteri almak yasak değil. Ve aracım bozukken taksicilik yaparak para kazanabilir ve tamir kiti alabilirim?
Daha fazla uzatma istersen.

#7 - 19.06.2020 01:28
 :P İftira atmana gerek yok PM'den hakaret etmiş olsaydım şuana kadar şikayet açabilirdin, birden fazla müşteride almak yasak diye bir şey söylemedim gerçek hayatta böyle birşey saçma olur, taksimetreyi hangisine tutucaksın?

#8 - 19.06.2020 01:37
Selam,

Öncelikle savunan tarafın bir şikayeti mevcutsa ve kanıtları bulunuyorsa yeni bir şikayet oluşturabilir. Taksi mesleğine girdiğiniz zaman sohbet kısmına meslek hakkında bilgi almanız için ve daha sağlıklı meslek yapmanız için "/meslekyardim" komutunu sizlere otomatik olarak iletiyor. Bunu yazdığınızda karşınıza "/taksiisbasi ve /taksimetre" çıkıyor. Eğer takside işbaşındaysanız ve taksimetre açıkken araçtan indiğinizde "Paydos yaptınız." yazısı gelmekte. Bir çağrı yapıldığı zaman "/ara 444" yapıldığı zamanda o saniye taksici olan kişilerin ekranına bildirim geliyor. Alexandro Ricci'nin yaptığı ihlale bakıldığı zamanda görülüyor ki kişi aracı şahsi olarak kullanmış. Bu sebepten dolayı cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.