Selam,
Açılan şikayeti değerlendirme olarak, evet rolü izliyordum. Rolü izlemeye başladığım andan itibaren sonuna kadar izlemeye başladık. Kişiye 10 bin dolar gasp edebileceklerini söyledim ve biraz daha izlemeye başladım.
Öncelik olarak atılan kanıtlarda(1. Layton Adams'ın SS'leri, 1.screenshot ve crewisgang adlı kullanıcının attığı 6.screenshot) Matthew_Anderson adlı karakterin kafasına "silah kabzası" ile vuruluyor ve Matthew Anderson karakteri ise herhangi bir tepki vermediği gözüküyor. Bu konu Powergaming olarak değerlendiriliyor. Uyarılara rağmen kişinin gasp edilen parayı kişilere vermediği için bu konu RefuseRP olarak değerlendiriliyor.
Maria Ocean karakterine gelecek olursak eğer. Kişiyi rol içerisinde uyardım ve uyarılarımı dinleyip rolünü sergiledi. Keyshawn karakteri ile birlikte gasp rolünü yaptılar. Gasp rolü sonucunda parayı herhangi bir sorun çıkartmadan verdi. Taciz olayına gelecek olursak eğer, savunan kişinin attığı kanıtlarda(crewisgang adlı kullanıcının attığı 4.screenshot) ise Maria karakterinin ağzını kapatmak, bağırmasını önlemek için kendine doğru çekip ağzını kapatıyor. Akabinde ise Maria karakteri Brandon karakterine saldırmaya çalışıyor, Brandon karakteri ise kişiyi tutmak için her iki eliyle Maria'nın belini tutuyor. Bu durumda taciz olayı olmuyor. Savunan kişinin attığı kanıtlarda(crewisgang adlı kullanıcının attığı 8.screenshot) hiçbir korku rolü sergilenmeden bağırarak küfür edildiği görülüyor ki o denli bir ortamda bu tarz rollere girmek Fear RP oluyor. Maria karakterinin kaçma olayında ise Brandon karakteri tek elini kızdan çekip tokat atıyor ve bu sırada Maria bu fırsatı değerlendirip kişiden kurtuluyor. Ek olarak ortak nezaketinize dikkat edin lütfen.
Savunan tarafın attığı kanıtlarda(7.screenshot) Leroy Mitchell ve Brandon Reddish'in yaptığı rol(koklama) rahatsız edici role giriyor. Bu denli rollerin izin alınarak yapılması gerekli. O yüzden "koklama" rolünü iptal ediyoruz. İki karakteri de rahatsız edici rolü izin almadan yaptıkları için uyarıyorum.
Şikayet kapatıldı. Herkese iyi forumlar, iyi roller.