Konu: [18.06.2020 - Trey_Price] /q  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.06.2020 14:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trey Price @@@Chara

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.06.2020 14:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs köşemizde torba tutuyordu, doğal olarak role girdik IC şekilde cezalandırmak amacıyla bir role giriştik, saldırmaya başladığımız an /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/SDsugk

Ek açıklamalar(varsa): SS'te bir emote'u yanlış yollarla vermiştim /b * yazarak emote'u düzellttim herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum sadece bildirmek istedim.

« Son Düzenleme: 18.06.2020 17:29 quakeN »

#1 - 18.06.2020 18:42
@Chara savunma yapın.

#2 - 18.06.2020 20:26
Orada bir birlik mi var? Ya da onaylı bir birlik mi? , bana bunun cevabını verin. Anlamsız yere agresif rol sergiliyorlar. Ben orada sadece direğin başında durdum oydu yani. Mal satma gibi bir durum yoktu, daha sonrasında emote vermeyi bilmeyen bir kaç oyuncu. Gelip burda benim şahsıma şikayet oluşturuyor. Q attım, çünkü bu tarz aptallarla uğraşmak istemiyorum. Bide savıunma yapın diye emir vermek hoş değil.

#3 - 18.06.2020 22:21
Selam,

Rol yaptığınız bölge Idlewood, Pizza Stack yanı ve orası sol alttaki mapte kırmızı olarak gözüküyor. Ortak nezaketinizi korumanızı istiyorum sizden. Rol yaptığınız zaman tamamen IC gelişen bir olay sonucunda OOC olarak kişilere hakaret edemezsiniz. Forum üzerinde de bu tarz kelimeler, yani kişilere karşı aşağılayıcı kelimeler kullanmanıza izin vermiyoruz. Bu kelimeleri kullanmanız sonucunda %10 oranla uyarı puanı forum hesabınıza eklenecek.
Bunun dışında, istemediğiniz bir rol geliştiği zaman /q atıp oradaki rol yapan insanların rol zevkini kaçıramazsınız. Bu yüzden Trey Price karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 18.06.2020 22:23 Scealten »