Ben hatamı ve söylediğim kelimenin yanlış olduğunun bilincindeyim, bunu kabul ediyorum. Birkaç illegal örgüt, birliğin olduğu bir gece kulübünde, ihbar veriyorsun. Polislerin yanında, tüm orada ki illegal karakterlere hakaret ediyorsun. Bu yaptığını ben non rp olarak nitelendiriyorum - SAÇMA ROL. Rol baltalama, bunun başka bir izahı yok benim açımdan. Şikayet açmak yerine, role devam etmeyi tercih etmiştim. Fakat görüyorum ki, sen ve senin gibi insanlara bu hakkı tanımamak gerekiyor. " Partili mekanlara gidelim, illegal birşeyler kovalayıp, görüp ihbar verelim. yeah."
Ayrıca, herhangi bir durumda, düzgün bir insan gibi konuşabilecek, anlaşmaya varılabilecek bir tip olmadığını anlayamadığım, sana iyi yaklaştığım için ayrıca kusura bakma. Bir daha bu hataya düşmeyeceğim. (:
Aşağıda belirteceğim 2 ekran görüntüsü, ilk paragrafımda yazdığım yazıları tamamiyle doğruluyor. Kişinin, bu yaptığı " saçma rol" den ötürü cezalandırılmasını rica ediyorum. Ek bir şikayet konusu oluşturmak ve uğraştırmak istemediğim için, buradan belirtiyorum. Tarafımızca rol, her ne kadar baltalansa da yolundan şaşmayarak, itiraz edilmeyerek devam etti.