Konu: [11.06.2020] Steven Viscuso - @Lutz | Hakaret  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#0 - 11.06.2020 01:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Viscuso @Lutz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2020[xx:xx]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üslubsuz bir şekilde yaklaşarak hakaret etti, kişinin leveli 23 bu gibi şeyleri biliyor ve ona göre oynuyor olması gerekmekte. Levelinin göze alınarak ona göre bir ceza almasını istiyorum, bu bir oyun ve bir oyunda bile sakin kalamıyorsa oynamaması çok daha iyi olacaktır kişi için. İyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 11.06.2020 01:30 Ska »

#1 - 11.06.2020 17:44
@Lutz, savunma yapın lütfen.

#2 - 11.06.2020 18:04

Ben hatamı ve söylediğim kelimenin yanlış olduğunun bilincindeyim, bunu kabul ediyorum. Birkaç illegal örgüt, birliğin olduğu bir gece kulübünde, ihbar veriyorsun. Polislerin yanında, tüm orada ki illegal karakterlere hakaret ediyorsun. Bu yaptığını ben non rp olarak nitelendiriyorum - SAÇMA ROL.  Rol baltalama, bunun başka bir izahı yok benim açımdan. Şikayet açmak yerine, role devam etmeyi tercih etmiştim. Fakat görüyorum ki, sen ve senin gibi insanlara bu hakkı tanımamak gerekiyor.  " Partili mekanlara gidelim, illegal birşeyler kovalayıp, görüp ihbar verelim. yeah."

Ayrıca, herhangi bir durumda, düzgün bir insan gibi konuşabilecek, anlaşmaya varılabilecek bir tip olmadığını anlayamadığım, sana iyi yaklaştığım için ayrıca kusura bakma. Bir daha bu hataya düşmeyeceğim. (:

Spoiler: GösterGizle

Aşağıda belirteceğim 2 ekran görüntüsü, ilk paragrafımda yazdığım yazıları tamamiyle doğruluyor. Kişinin, bu yaptığı " saçma rol" den ötürü cezalandırılmasını rica ediyorum. Ek bir şikayet konusu oluşturmak ve uğraştırmak istemediğim için, buradan belirtiyorum. Tarafımızca rol, her ne kadar baltalansa da yolundan şaşmayarak, itiraz edilmeyerek devam etti.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 11.06.2020 18:06

Ska

*
v2 Oyuncusu
#4 - 11.06.2020 22:36
Bana karşı hakaret eden insana bir şey açıklamak zorunda değilim, bununla birlikte mekanınızda birlik üyesi olmayan birisine hakaret etmem benim ceza almamı gerektirmez. Hakaret ettiğim kişi birlik üyeniz değil.
-
Ufacık bir rol için bu kadar neden uğraştığınızı bile anlamıyorum, eğer düzgün şekilde yapsaydınız rollerinizi icde başınıza bu işler açılmazdı. Böyle bir olay yaşayınca ise bana pmden birliğin üst rütbeli arkadaşı hakaret ediyor, diğer üyeleri ise sürekli pm atarak benim rolümü sorgulayıp beni yargılıyorlar.
« Son Düzenleme: 11.06.2020 22:39 Ska »

#5 - 11.06.2020 22:39
  Ben daha fazla konuyu uzatmayacağım (: Herşey ortada, iyi forumlar.

#6 - 11.06.2020 23:42
Bu saçmalığı buraya atmak istemezdim ama kendimi zorunda hissediyorum. Ortada yapılan bir rol var, her zaman söyledik. Amacımız her zaman, rol yapmak oldu. Haksız olsakta, ortada bir yanlış olsa da. Fakat böyle çirkinliklerin üzerini de ört pas etmeyeceğim bu kez. Sonny Bossa karakteri tarafından, @Ska 'nın sahibi olduğu mekan ve arabaya karşı rol yapıldı ( mekan kurşuna tutuldu ), karşılığı bu tarz saçma tavırlar olmamalı. SS'lerin ve konuşmanın sahibi, @phobia . Gerekirse kendisi de belirtebilir. Yapılan açıklamalar ve gördüğüm ekran görüntüleri fazlasıyla komik.

Ska

*
v2 Oyuncusu
#7 - 12.06.2020 00:32
Bu saçmalığı buraya atmak istemezdim ama kendimi zorunda hissediyorum. Ortada yapılan bir rol var, her zaman söyledik. Amacımız her zaman, rol yapmak oldu. Haksız olsakta, ortada bir yanlış olsa da. Fakat böyle çirkinliklerin üzerini de ört pas etmeyeceğim bu kez. Sonny Bossa karakteri tarafından, @Ska 'nın sahibi olduğu mekan ve arabaya karşı rol yapıldı ( mekan kurşuna tutuldu ), karşılığı bu tarz saçma tavırlar olmamalı. SS'lerin ve konuşmanın sahibi, @phobia . Gerekirse kendisi de belirtebilir. Yapılan açıklamalar ve gördüğüm ekran görüntüleri fazlasıyla komik.

Phobia'nın benimle samimi birisi olduğunu düşündüğüm için öyle bir konuşma yaşadık, ama sandığım gibi birisi değilmiş. SSler her hangi bir şey kanıtlamıyor doğrusu. Hakaret için açılmış bir şikayet. Anlamsız ssler bunlar.
-
Birliğiniz tamamen MG ve mixing yaparak ilerliyor. Bunun için ayrı bir şikayet oluşturdum zaten bunun için. Onuda inceleyebilirsin. Tek amacınız rol yapmakmış falan filan, sonra gelin insanlara PMden hakaret edin. Önce sabrınızı korumayı öğrenin, oyun bu altı üstü.
« Son Düzenleme: 12.06.2020 00:37 Ska »

#8 - 12.06.2020 00:42
Bla.. bla.. bla.. Attığım ekran görüntüleri herşeyi belli ediyor. Mix ve MG? Anlıyorum, daha fazla yorum atıp seninle munakaşaya girmeyi hiç istemiyorum. Şikayetlerin sonuçlanmasını bekleyelim.

#9 - 12.06.2020 00:42
İki karakterde ceza alacak.