Konu: Muse  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2020 21:54
  Bana göre Türkiye'de en küçümsenmiş gruplardan. Türkiye'de zaten Rock çok dinlenmiyor fakat dinlediğini söyleyen ve işin içinde olduğu halde bile grubu bilmeyen kişiler var. En azından benim gördüklerim arasında. Eğer Rock ile az çok uyuşuyorsanız Muse grubunda mutlaka orasından burasından bir şeyler kendinize bulursunuz, tam anlamıyla bir alternatif Rock. Şarkılarını dinlerken başta "Diğerinin aynısı bu." diye düşünürken bir anda bambaşka bir ritmin içinde buluyorsunuz. Kendi benliğini bozmadan farklı şeyler deniyorlar bence alternatif gruplarda olması gereken en önemli şey.

Beni klavye/piyanodan elektro gitara geçirten ve çalarken, dinlerken en sevdiğim şarkısı da Supremacy'dir. Klasik müzikten de Rock'a geçmeme vesile oldu ayrıca, Senfonik Rock'tan da barındırması temel sebeplerinden.

Peki ben neden bu konuyu bu kadar uzattım? Hayranım bu gruba, sadece dinlemek olarak değil armoni olarakta(siz ne düşünürsünüz bilmem), müzikle uğraştığı halde grubu bilmeyenlere belki grubu sevdiririm diye, keşke tüm herkes sevse bu grubu. Tanıyın bu grubu hatta elektronuz varsa şarkılarını öğrenin grubunuz varsa mutlaka beraber çalın, grupla çalarken en coştuğum gruptur kendileri. Alttakiler de benim ve dinleyenlerin popüler seçimleri:

Dipnot: Favorilerim:Supremacy, Plug in Baby, Psycho, Hysteria. İlgiliyseniz eğer, bunları çalmakta zevklidir.

« Son Düzenleme: 01.10.2020 11:07 CaptainKebab »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.10.2020 20:12
Rock ilgimi çekmese bile fena değiller gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok