Konu: [19.06.2020 Bared Hairazad] Non Rp Driving + Car Raming  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2020 01:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bared Hairazad

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non rp driving + Car Raming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vicewood'tan main street'e doğru inerken kişi bi anda ters şeride geçip arabayı hızla bize sürdü ve çarptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 19.06.2020 02:13
@Replika savunma yapın.

#2 - 19.06.2020 02:35
Savunmamı altta belirteceğim fakat 4 gün önce olan bir olayın şikayetini neden şimdi açıyorsunuz, anlamış değilim.

#3 - 19.06.2020 02:36
kin kokuyo

#4 - 19.06.2020 02:37
@Replika savunma yapın.

SS'de gözüküyor, o yer evimin önü. Arkadaşlar evimin önüne gelip önüme kırdılar bende sol yaparak uzaklaşmak istedim Non-RP driving yok, arkadaşlarla çarpıştığımız zaman gerekli kaza rolünü yapmalılardı.

Ters şeritte olmamın sebebi ile SS'de gözüken yer evimin önü, evimden çıkıp arabama bindiğim zaman karşı şeride geçmeden önüme kırdılar.

#5 - 19.06.2020 02:38
Gidip kontrol yapılabilir, belirtilen yer direkt olarak evimin önü, evimden kasabaya Montgomery'e ilerleyecektim karşıma çıktılar, çarpmamak için sol yaptım ss'te gözüküyor, gerekli uyarıları almaya hazırım. Yaptığım bir kural ihlalim yok.

#6 - 19.06.2020 03:36
kin kokuyo
Her gün pcde olamadığımdan ötürü bu akşam girebildim, 10 gün boyunca şikayet hakkım var. sizi eklemediğim biryere yanıt vermeniz bir o kadarda ilginç, bir ihlal olduğunu düşünüp şikayeti açtım. arkadaşla ooc hiç bir sorunum yok.

#7 - 19.06.2020 03:38
Gidip kontrol yapılabilir, belirtilen yer direkt olarak evimin önü, evimden kasabaya Montgomery'e ilerleyecektim karşıma çıktılar, çarpmamak için sol yaptım ss'te gözüküyor, gerekli uyarıları almaya hazırım. Yaptığım bir kural ihlalim yok.
Üstümüze çıkıyorsun dostum ayriyetten küfür ediyorsun. Zaten yönün ters yön, orası evinin önü olabilir doğrudur. Senin diğerki yöne gitmen gerekti. SS’te herşey net, admin kararı bekleyelim.

#8 - 19.06.2020 04:43
Selam,

Sohbete bakıldığı zaman Alfred Pugliesi isimli karakterin ve Vincenzo Giaccone karakterinin konuşmalarından Bared'i çıkartıyor olabilirler, başka bir şeyde konuşuyor olabilir. Bu konu netliğini yitiriyor. Kanıtlar yetersiz kalıyor bu durumda, herhangi bir konuyu netleştirmiyor bu durumda. Bir kaza olmuş fakat iki tarafta farklı şeylerden bahsediyorlar. Olayı netleştirecek bir kanıt olmadığı için şikayet yetersiz kanıt sebebi ile sonuçlandırıldı.

Ek olarak @berkcankayarr adlı kullanıcı, şahit veya olaya dahil olmadığınız için şikayete yazmamanız gerekli. Bu konu hakkında yüzde 10 değerinde bir uyarı puanı eklenecek.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 19.06.2020 04:51 Scealten »