Konu: [5.06.2020 - Hans Fehlng] Metagaming kuralı ihlali.  (Okunma sayısı 40 defa)

#0 - 05.06.2020 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hans Fehlng-Forum adını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.06.2020.14.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING  Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.  IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.  Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.  CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma..

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs rol arkadaşına ulaşmak adına /pm kanalı üzerinden bilgi sağlamak için atacağı mesajı yanlışlık ile bana attı ve ben bu durumu bildirmek ile mükellef olduğumun bilincine vararak şikayetimi açtım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://cdn.discordapp.com/attachments/702886831489810552/718430351264841788/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): - Şahısın gereken cezasını alacağından şüphem yok tabiki. Kolay gelsin.

#1 - 06.06.2020 02:45
@InFloser, tekrarını yapmayıp IC bir şekilde bilgi alın lütfen.