Konu: [30.05.2020] Tariel Guzman  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2020 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariel Guzman @BatuhanC

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)ORTAK NEZAKET, MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi birileri tarafından vurulmuş olayla alakam yok gerçekten gördüm, kişilerle biraz sorun yaşadım sonra bölgeden ayrıldım uzatmamak için, Tariel Guzman adlı arkadaşımız MİX yapıyor ve kişilere "Aptal Ordusu" diyerek hakaret ediyor, şikayetçiyim gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa): - Ben şikayet açma taraftarı değildim, kişi dostum olduğu için ona güvenip rahat konuşuyordum kişi benim açığımı aradığı için bende onun ihlallerini atarak şikayet oluşturdum, en ağır cezayı almasını istiyorum.

#1 - 04.06.2020 01:31
Öncelikle selamlar, fazla uzun bir açıklama yapmayacağım, gerekte yok zaten. Arkadaş OOC kininden dolayı böyle bir şikayet açmayı tercih etmiş, kendisinin açıklarını bulup şikayet ettiğimi sandığından dolayı, bu olay için gerekli "Birlik Şikayeti" açılmış ve kural ihlalleri neticesinde @dixsept tarafından gerekli cezalar verilmiştir. Konunun zaman aşımına uğradığı kanıtlarda belli, gerekli cezalar her iki taraf içinde verildi. Fakat arkadaş OOC kininden dolayı böyle bir şikayet açma gereği duymuş. Konu incelendikten sonra yetkili tarafından sende dahil olmak üzere, olaya karışan her kişi OOC ceza aldı. Başka bir şey yazma gereği duymuyorum, sonuçlanmış bir şikayet için tekrardan şikayet açıyorsun.

« Son Düzenleme: 04.06.2020 01:33 BatuhanC »

#2 - 04.06.2020 01:32
Öncelikle selamlar, fazla uzun bir açıklama yapmayacağım, gerekte yok zaten. Arkadaş OOC kininden dolayı böyle bir ceza açmayı tercih etmiş, kendisinin açıklarını bulup şikayet ettiğimi sandığından dolayı, bu olay için gerekli "Birlik Şikayeti" açılmış ve kural ihlalleri neticesinde @dixsept tarafından gerekli cezalar verilmiştir. Konunun zaman aşımına uğradığı kanıtlarda belli, gerekli cezalar her iki taraf içinde verildi. Fakat arkadaş OOC kininden dolayı böyle bir şikayet açma gereği duymuş. Konu incelendikten sonra yetkili tarafından sende dahil olmak üzere, olaya karışan her kişi OOC ceza aldı. Başka bir şey yazma gereği duymuyorum, sonuçlanmış bir şikayet için tekrardan şikayet açıyorsun.

Sonuçlanmış şikayet falan değil, pm üzerinden adamlara hakaret ettiğiniz yada bana pm atarak mix yaptığınız için işlem görmediniz, olayları yanıltmayın.

#3 - 04.06.2020 01:38

Sonuçlanmış şikayet falan değil, pm üzerinden adamlara hakaret ettiğiniz yada bana pm atarak mix yaptığınız için işlem görmediniz, olayları yanıltmayın.
İyi roller.

#4 - 04.06.2020 01:52

İyi roller.

ORTAK NEZAKET, yazıyor mu orada Lombardi? Alakan olmayan konulara yorum atıyorsun, gerekenin yapılmasını istiyorum.

#5 - 04.06.2020 01:54
Tarafımca başka bir açıklama gelmeyecek, sonuçlanmış bir konu için, sadece şikayet olsun diye şikayet açmak saçma.

#6 - 04.06.2020 01:54
Kişilerin izni olarak bunu yazıyorum. Birden fazla kural ihlali demek bunu da içeriyor olabilir demek. Eğer ortak nezaketten ceza almadıysa alır. Eğer bana sorarsanız PM konuşmalarından dolayı sizin almanız gerekiyor. Oyun için polemiğe girdiğiniz bir kişiye gerçekten her zaman telefon numaranızı verir misiniz?

#7 - 04.06.2020 02:00
Kişilerin izni olarak bunu yazıyorum. Birden fazla kural ihlali demek bunu da içeriyor olabilir demek. Eğer ortak nezaketten ceza almadıysa alır. Eğer bana sorarsanız PM konuşmalarından dolayı sizin almanız gerekiyor. Oyun için polemiğe girdiğiniz bir kişiye gerçekten her zaman telefon numaranızı verir misiniz?

O kişi ile benim aramda olan bir şey bana sürekli olarak"aslan, aslan parçası, koçum" tarzı kelimeler kullandığı için aramızda geçen bir dialog,sizi ilgilendiren bir konu değil.

#8 - 04.06.2020 02:06
Peki.

#9 - 05.06.2020 14:11
Kişi veyahut kişiler zaten bu konu hakkında cezalarını aldı.