Konu: [03.06.2020 - Frank Zettici] Powergaming.  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2020 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Zettici @phobia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görülmekte olayın içerisindeki kişiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3 Haziran 2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik tanıtımları bölümlerinde şahıslar kendi birlik tanıtımlarının altına bir video atmış. İncelemek istedim ve videoyu izledim. Şahıslar videoda açık bir şekilde PowerGaming ihlali yapıyorlar. Videoda 0.39'uncu saniyede araçtan hiçbir eline sopa aldığını belirten emote vermeden iniyorlar ve 1.44'e kadar şahsı eli boş bir şekilde kovalıyorlar. 1.44'te bir ekran kararıyor ve 1.47'de görüyoruz ki Frank sopayı çeker gibi bir emote vererek adama saldırıp sopayla şahsı dövüyor. İncelediğimde şahsa bu konuda bir cezaya çarptırılmadığını dolayısıyla şikayet edilmediğini gördüm ve böyle bir durumun yaşanması beni üzdüğü için o dövülen kişi yerine ben şikayet açmak istedim. Sonuçta sürekli roleplay denen bir şey var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi roller.

#1 - 03.06.2020 23:52
Selam. Ben Matthew Parker karakterini yönlendiriyorum. Rolde bir sorun yok, kişileri zaten OOC tanıyorum. Kişilerin rolde kullandığı sopalar "baton" diye tabir edilen, pantolonun astarına veya cekedin içine sığan türde sopalar. Üzülecek bir şey yok, sorun yok.

#2 - 04.06.2020 04:00
Karakteri yöneten @Rosato gerekli açıklamayı yapmış. Sorun yok.