Konu: (03.06.2020 - Riccardo Walker) DM ve Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2020 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo Walker @Soggymaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2020 - 23:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
28-) Prison ve Hapishanedeki İllegal Roller
IC olarak jaile atılan tüm mahkhumların "güvenli bölge" kuralına uyması zorunludur. Rol dahilinde etrafınızda onlarca güvenlik görevlisi-gardiyan bulunur ve sürekli olarak illegal rol yapmanıza izin verilmeyecektir. Bu yüzden hapishanedeki tüm karakterlerin dövüşten/kavgadan uzak bir şekilde rol yapması gerekmektedir.

CEZASI: Hapis cezası veya karakterin yasaklanması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Prison içerisinde Güvenli bölge olmasına rağmen eline sopasını alıp, beni yere düşürene kadar dövdü. Bana vurmasında hiç bir amaç yok, ve zaten kural ihlali yapıyor. Şahısa gerekenin yapılacağından şüphem yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.06.2020 20:27 BatuhanC »

#1 - 04.06.2020 19:59
Alttaki kişi ile üstteki ss'te ki kişi aynı değil.

#2 - 04.06.2020 20:06
Alttaki kişi ile üstteki ss'te ki kişi aynı değil.
İsim benzerliğinden dolayı konuyu açarken karıştırmışım dostum, düzeltme yapıyorum hemen.

#3 - 05.06.2020 23:00
Riccardo Walker 24 saat içinde savunma yapmadı. "Güvenli Bölge İhlali" yaptığı için ceza alacak.