Onun neden yapıldığını çok iyi biliyorsun dostum, Biz normal motorumuzu sürerken bize sataştığınız için size sataştık ve böyle bir mevzu çıktı. Ki buga düştüğüm halde rolü iptal etmeyen DM atmak için elinden geleni ardına koymayan insanlarsınız siz. Ki akıl verecek adam değilsin diyen adam, arabasına yanlışlıkla bindiğim ve sonrasında dell yazdığım olayı CJ diye foruma atan bir insan bence daha söze gerek yok. Bu oyunu rol yapmak için oynadığınızı hiç sanmıyorum amacınızın DM olduğunu da biliyorum size iyi roller dilerim, herhangi bir savunma daha yapmayacağım admin kararını bekliyorum. Sunucudaki çoğu kişi yaptığınız agresif rollerden şikayetçi ona da emin olabilirsin sizin hakkınızda ilk açılan şikayet değil bunlar ve son açılan şikayette olmayacak. Banlanmanız dileğiyle...
Durup dururken küfür etmeye başladım yani? Normal motorunuzu sürmüyordunuz, bilerek bize çarpmaya başladınız. Yalan konuşuyorsun, ceza alacaksan da doğru ol, yaptığın hiç iyi bir şey değil. PM'den oyuna yeni başladım, hatalarım olursa kusura bakmayın yazmayı biliyorsun ama. Banlatabiliyorsan buyur banlat bakayım, rollerimden şikayetçi olan da dile getirebilir, korkacak bir şey yok. Daha fazla münakaşaya girmeyeceğim.