Konu: [03.06.2020] Vincenzo_DeLucca  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2020 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_DeLucca @METEHAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Flexmanx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2020 - 14:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı /do kullanımı. Kurallarda böyle bir madde bulunmadığı için ekleyemiyorum balvenie'nin bilgisi var

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chat'ime ya bir ihbar geldi yada yoldan geçerken birisi söyledi net hatırlamıyorum burada yaralı olduğu şeklinde bilgi aldım. Kontrol etmek üzere olay yerine gittim ve kişilerin ne tür yarası olduğunu öğrenmek için /do'dan sorumu yönelttim. Kişinin verdiği yanıtı doğru bulmadığım için böyle bir şikayet açma gereği gördüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza alması taraftarı değilim. Hatasını anlaması durumunda sadece uyarılması benim için kâfidir. Ben de hata yaparak öğrendim başkası da, onun da bu şekilde alışacağına eminim.

#1 - 03.06.2020 19:53
Savunma yapın @METEHAN. @Flexmanx, siz de durumun aslının ne olduğunu söyleyebilirsiniz.

#2 - 03.06.2020 19:55
O sırada işim olduğundan dolayı alt tab atıp duruyordum, bir şey demeyeceğim.

#3 - 03.06.2020 20:03
O sırada işim olduğundan dolayı alt tab atıp duruyordum, bir şey demeyeceğim.
Arkadaş olaydan 10 dakika önce başka bir olayda işi olup çıkacağını söylemişti, sadece görüntüde adı olduğu için ekledim.

#4 - 03.06.2020 20:19
Sistemsel olarak bayılmıştık fakat kendi aramızda öyle bir rol yaptık, kişi de orada /do kanalından sorunca öyle cevap verdik. Uzun yazıp göz yormak istemedim.

#5 - 03.06.2020 22:16
Hatali bir do kullanımı olmuş. Uyarıyorum.