Konu: Mason_Williams [02.06.2020]  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.06.2020 16:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mason_Williams @Camper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde kumar oynuyorduk kişi kaybedince birden hiç bir emote vermeden saldırdı ve pm kanallarından kendime mukayet olamadım kusura bakmayın diyip gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Aklını başına getirecek bir ceza almalı.

#1 - 03.06.2020 17:01
Savunma yapın @Camper.

#2 - 03.06.2020 18:19
Tüm paramı kaybedince çok sinirlendim emote vermeyi unutmuşum. Hatamın farkındayım uyarı bile bana ceza gibi benim için,15 seviye oyuncuyum ilk kez yaşadım pişmanım.

#3 - 03.06.2020 18:24
Hatamın farkındayım diyorsun fakat ben sana "ne yapıyorsun şikayet açacağım" dediğimde hiç umursamadan cevap veriyorsun hırsına ve nefretine yenik düştüğünü söylüyorsun bu yaptığın emote vermeyi unutmak değil bu yaptığın "Dm". Bunlara ek olarak ıc olarak kaybettiğin miktarı bana ooc olarak soruyorsun işin içinde "mix'de" var mesela. Verdiği yanıtlar doğrultusunda ben kişinin pişman olduğunu düşünmüyorum

Gördüğüm kadarıyla ilk defa yaptığınız bir şey de değilmiş,önceki ceza sizi tatmin etmemiş.
« Son Düzenleme: 03.06.2020 18:40 OLDHAND »

#4 - 03.06.2020 18:43
Hakettiğim cezayı çekerim onda sorun yok zaten senide inandırmam gerekmiyor. Bir anlık öfke ile oldu zaten bir dakika bile sürmeden hatamın farkına varmıştım, ceza alacağımı bile bile DM atacak değilim sende bunun farkında olmalısın bence.

#5 - 03.06.2020 18:50
Hatalar anlık olur zaten,ben bir şeye inanmak zorunda değilim,sadece benim rol zevkimi elimden alan kişinin cezalanmasını istiyorum. :P

#6 - 03.06.2020 19:06
Cezalandırılacak.