Konu: [01.06.2020 - Calvin_William] Fear rp- Ortak nezaket  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.06.2020 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calvin_William @h4rley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

(2)Fear RP(bulamadım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna giriş yaptım aracım yoktu. Gps'ten aracımı buldum gittim ve gittiğimde Calvin karakteri aracı çalmış ve hurdasını çıkarmış halde bırakmıştı. Sonrasında araçtan sopamı aldım bekledim baya afk kalmıştı afk dan çıktı. Ee haliyle aracı çalıp hurdaya çıkardığı için emote vererek Calvin'e vurdum az canı kalmıştı kaçıyordu az kovaladım sonra bıraktım geri döndüm aracın yanına. İki dakika geçmeden bir motor ile geldi ve in aşağı kapışalım dedim. Motordan inmedi biraz geçtikten sonra sopasıyla beraber indi. Bende yumrukla yere düşürdüm. sonrası SS'de mevcut. burada Fear Rp kuralını çiğnemiş oldu

Aracım ile mahalleye geçtim canını doldurmuş bir şekilde motoruyla geldi "gelsene birdaha" gibisinden cümle kurdu. Takmadım devam ettim sonrasında küfürler etti geri döndüm aşağı indi ve emote vererek yine vurdum ama samp bugumu deniyor ona bilmiyorum adamı yerden kaldırmadan dövüyordum resmen ama adamın gram canı gitmedi. Ve boşluk bulduğu an vurmaya başladı yere düştüm Sonrasından pm attım bug ile ilgili ve "Daha fazla ağlayacakmısın?" gibi aşşağlayıcı laf etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
FEAR RP İHLALİ

ORTAK NEZAKET

Ek açıklamalar(varsa):[/Brawl konusuna pek hakim değilim fakat birisini düşürdükten sonra düşen kişi 4 saat geçmeden gelip bir daha sataşamaz ve kavga edemez diye biliyorum. Brawl konusuna siz karar verin.

#1 - 01.06.2020 16:32
Arkadaşın kendisi brawl yaparken ben yere düşürdüğüm için canı gidince buga düşüyor sanıyor kendisini, bana "/pm" aracılığından yazıyor ben buga düştüm yoksa canım gitmezdi, bu oyunda rol yaparken, IC'deki rolü OOC'ye döküyor kendimi hatalı görmüyorum. Saygılarımla İyi oyunlar/İyi roller.
Okumadın galiba sana vurunca canın gitmedi diyorum. Bunada samp bugu diyorlar heralde.

Neyse yönetici kararı bekleyelim

#2 - 02.06.2020 09:32

h4rley kullanıcısının rol esnasında ve dışındaki en azından bu görüntülere yansıyan tutumu hatalı, cezalandırılacak.

halihazırda karakter değişimi yaşandığı için ceza yeni karakterine eklenecek.
« Son Düzenleme: 02.06.2020 09:36 Thorin »