JOHN RADY
Adı: John Soyadı: Rady Boyu: 194cm Kilosu: 81kg Göz rengi: Kahverengi Ten rengi: Beyaz Uyruğu: İspanya
Merhaba, ben John Rady. 1985 Yılında Madrid'de doğdum. Babam bir iş adamı ve annem ise ev hanımı. 19 Mayıs tarihinde doğdum. İlk ve orta öğretimimi Madrid'de okudum. Babam yoğun işleri yüzünden bazen eve bile gelemiyor. O derece babam çok çalışıyor ve işini de seviyor.
İlkokulum: Colegio Aleman De Madrid Bu okulda 6 yıl eğitim gördüm.Ondan sonra Ortaokulum olan Richmond Park School'da eğitimime devam ettim.
Ortaokulum: Richmond Park School Bu okulda ise 4 yıl eğitim gördüm. Eğitimimden sonra Madrid'in en güzel okullarından biri olan Scandinavian School Of Madrid'de eğitime hak kazandım.
Lisem: Scandinavian School Of Madrid Bu okulumda ise yine 4 yıl eğitim gördüm. Bu eğitimden sonra Üniversitem için şehir dışına gitmem gerekti ve Üniversitem olan Barcelona Üniversitesi için Barcelona'ya gittim.
Üniversitem: Barcelona Üniversitesi Bu Üniversiteyi de okuyarak eğitim hayatım bitti. Mesleğim Bilgisayar Mühendisi olup çok iyi yerlerde çalıştım. Barcelona'da kendi elektronik mağazamı açtım ve bir sürü elektronik eşya sattım. Bilgisayar yazılımları öğrendim.
Bir kaç sene burayı işlettikten sonra babamın da onayını alarak Las Venturas'a gitmeye karar verdim fakat tek değil ailemle beraber. Babam Victor Rady, annem Sofia Rady ile beraber Las Venturas'a taşındık orada güzel bir hayat geçiriyoruz. Ara sıra sigara içsem de onu da sıkıntı etmiyorlar. Bakalım Las Venturas'ta bizi neler bekliyor...? |  |