Konu: Blanchard Banners | www.blanchardbanners.com |  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2020 17:25

Selam, Blanchard Banners'a uğradığın için teşekkürler. Kısa bir şekilde sağladığımız hizmetlerden bahsedelim.

• Her şeyden önemlisi, hizmetlerimizi olabildiğince uygun fiyatlandırarak sizlere sunuyoruz.
  • Yapacağınız mekanın açılışı konusunda insanları bilgilendirecek bir afiş mi lazım? Doğru adrestesiniz.
  • İş adamısınız ve insanların size ulaşmasını sağlayacak bir kartvizitiniz bile yok mu? Dert etmeyin, hallederiz.
  • Parti vereceksin ve arkadaşlarına bunu davetiye ile mi yollamak istiyorsun? Evet, bunu da yapıyoruz. İçeriği yollaman yeterli.
  • Kafe, bar tarzı bir işletmen var ve menü kartı sahibi değil misin? Endişelenme, artık var.
  • Sanatçısın ve albüm kapağına mı ihtiyacın var? Müziğine uygun albüm kapağını tasarlayıp sana sunabiliriz.

Hangi hizmetin lazım olduğunu "[email protected]" adresine ((Forum-PM)) veya 681-32-02 numarasına yollayarak belirtebilirsin. Unutma, bir hizmet için aldığımız fiyat yalnızca 750$ ve bu sabit bir ücret. Herkesin bu imkandan yararlanabilmesi için Blanchard Banners her zaman hizmetinizde. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 28.05.2020 17:29
((Sayfayı yorumlara kapalı olarak tutacağım, bu yüzden konuyu kilitliyorum. Güncelliğini süreç içerisinde belirteceğim. ))

((Ek olarak hizmetten yararlanmak için ilanda belirttiğim gibi Forum PM veya IC arama yoluyla bana ulaşıyorsunuz. Bu sürecin ardından rol aracılığıyla bir buluşma gerçekleştiriyoruz ve hizmetin parasını, ne istediğinizi öğreniyorum. İş bittikten sonra yine aynı şekilde IC olarak buluşuyoruz ve tasarımı rolsel olarak size iletiyorum. Bunun ardından Forumdan yaptığım tasarımı size ulaştırıyorum. Sonuç olarak hem rol yapmış hem de iki tarafın da ihtiyacını görmüş oluyoruz. Okuduğunuz, zaman ayırdığınız için teşekkürler  :D ))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok