Merhabalar.
Her IC olayın bitiminden hemen sonra bu şekilde foruma gelip, şikayet konusu açılması artık kabak tadı vermeye başladı. Bu sadece benim için geçerli değil, herkes aynı şeyi yapıyor. Birbirimizin hatalarını gözlüyor, olumsuz bir şey yapsa da hemen şikayet açıp; ceza almasını sağlasam diye düşünüyorsunuz. Bunun yerine, biraz daha sert bir polis memuru rolü yapıp
/bunu yaparken sadece chat üzerinden küfür etmek değil, emoteler ile birlikte gücünüzü bana hissetirmeniz; canımı yakmanız gibi/ veyahut hiç dediklerime kulak vermeyip, tamamen
focused on the job polis memuru canlandırsanız, bunlara bu kadar takılmayacaksınız.
Benim karakterime göre, yaptığınız işlemler; uyguladığınız prosedürler hoşuma gitmemiş olabilir. Karakterim buna sinirlenmiş, dolayısıyla
adrenalin hormonunun salgılanması ile birlikte sizlere tehditler savurmuş olabilir.
Bunlar olabilecek şeyler ve gerçek hayatta da örnekleri var. Canlandırdığım karakter, eğer size edilmesi gerekenden daha fazla tehdit edip, küfür etmişse; cezasını ona göre değerlendirip, ekstra yaptırım uygulamanız gerekiyor. Burada bir FEAR RP durumu göremediğim gibi, şikayet açılacak derecede yaptığım bir hata göremiyorum.
Onun haricinde eklemek istediğim pek bir şey bulunmuyor. Yönetici inceleyip, karar verecektir. Burada dikkat edilmesi gereken husus; Brian karakterinin, rol esnasında benim karakterime karşı
emrivaki konuşması; benim karakterimin de /doğal olarak/ buna sinirlenmesi. Sana söyleyeceklerim bu kadar.
Bir yönden de sana hak veriyorum; sürekli böyle şeylerle uğraştığın için /rol yaptığın oluşumdan ötürü/ sen de triggerlanıyorsun. Üst mesajda da yazdığım gibi, eğlenmene bak dostum. Bu kadar ufak detaylara takılıp, ziyan etme kendini. Dediğim şeylerden bir şey anlamayıp, kafanda soru işaretleri kaldıysa şayet; alt tarafa atacağım videoları izleyebilir, kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin. İyi eğlenceler dilerim.
• Videolar: