Konu: [25.05.2020 - Azzlack_Moser] VCPD'ye Karşı Kurallar (Madde 36)  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.05.2020 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azzlack Moser @Acid

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Juan Sanchez @Quiqween

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2020 - 23.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.
VCPD tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
VCPD, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatların arkasına geçmek.
VCPD ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
VCPD ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
VCPD'ye ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
VCPD'ye ait bürolarda VCPD üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
VCPD ile girdiğiniz rollerden sizler sorumlusunuz. Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

CEZASI: Yönetici insityatifine bağlı olarak OOC hapis. Fear-RP olayları için OOC hapis veya CK. Eğer bir birlik üyesi/üyeleri bu durumları gerçekleştiriyorsa birliğin onay sürecini etkiler. Devamlılığı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif kovalamaca sırasında aracıyla önümüzü keserek bizi yavaşlatmaya çalıştı ve ardından kaçan araç etkisiz hale getirildiğinde etrafta 8-9 kişiye yakın memur varken araç ile olay yerine dalıp şahsı kaçırmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://clips.twitch.tv/BreakableYawningShrewPraiseIt
https://clips.twitch.tv/TameGiftedReubenSaltBae

Ek açıklamalar(varsa): -Gayet açık olduğunu ve ek açıklamaya gerek olmadığını düşünüyorum.

#1 - 25.05.2020 17:00
Merhabalar olaya sonradan dahil olmuyorum zaten olayın içindeydim
Arkadaşlarımla sizi kaybettiğimde arkadaşımın konumu üzerinde tekrar olay yerine doğru geliyorum ve arkadaşım aracıma biniyor kaçarken yakalanıyoruz.
OOC bir kural ihlalini düşünüyorsanız IC hapis üzerine böyle bir şikayet açman tuhaf olmuş bro.
açıklamam bu kadar teşekkürler.

#2 - 25.05.2020 17:05
Merhabalar olaya sonradan dahil olmuyorum zaten olayın içindeydim
Arkadaşlarımla sizi kaybettiğimde arkadaşımın konumu üzerinde tekrar olay yerine doğru geliyorum ve arkadaşım aracıma biniyor kaçarken yakalanıyoruz.
OOC bir kural ihlalini düşünüyorsanız IC hapis üzerine böyle bir şikayet açman tuhaf olmuş bro.
açıklamam bu kadar teşekkürler.

Herhangi bir cevap vermem gerektiğini düşünmüyorum bu savunmaya, her şey videolarda açık ve net şekilde görülüyor.

https://www.twitch.tv/videos/630888959 49.28'de şahsın olaya sonradan dahil olduğu net bir şekilde görülebilir

#3 - 25.05.2020 18:27
Şahitliğimi onaylıyorum, yayın net bir şekilde izlendiğinde açıkça Mixing yaptığınız belli oluyor. Bunun yanı sıra Non-RP yapıyorsunuz. Hatta yayında gözüktüğü gibi, düz duvara toslayıp sonra hiç bir şey olmamış gibi pursuit'i sabote etmeye devam ediyorsunuz.

#4 - 25.05.2020 19:18
Kurallar her ne kadar yeni olsa da bunun bilincinde olacağınızı düşünüyorum. Burada yapılan tamamıyla Non-RP ve kurallarda da açıkça yazıyor.
@Acid, bu rol sonucunda yakalandınız ve IC hapise tabii tutuldunuz. Bu nedenle size OOC ceza verip durumu iki katına çıkarmayacağım ama tekrarında iki kat ceza alacağınızı belirtiyorum.

Alıntı
VCPD, agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.