Konu: Araba ve sürüş problemi.  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.05.2020 02:23
Selam arkadaşlar, gerçekten gün içerisinde o kadar fazla bu duruma maruz kalıyoruz ki konuyu açmak istedim belki bir şeyleri değiştirir umuduyla.

Bakın, normal standartlar dahilinde ve mantık çerçevesinde gerçekleşen roller yapmaya çalışıyoruz. Kimsenin hangi arabayı kullanacağına karışamam, zevk ve keyif işidir ama en alakasız arabaya bile NOS takıp, saçma sapan modifiye edip bütün göz zevkini bozuyorsunuz.

Göz zevki kısmını geçtim, sunucu'da kimse düzgün araba sürmeyi beceremiyor, Idlewood'dan 120-130'la geçenler, kaldırıma doğru drift yapanlar, birbirlerinin üstüne ters şeritten sürenler, sırf uyuz olduğu için köşede rol yapan insanları ezip arkasından /b kanalından "lag" yazanlar, lütfen biraz özen gösterin. Herkes rol yapmaya çalışıyor, biz sizin bu araba mevzunuzdan çok sıkıldık. Bir değil iki değil üç değil, hangi birisini şikayet edeceğiz? Bu konuyu yapıcı olarak ele alın artık Ken Block gibi takılmaktan vazgeçin, rica ediyorum.

Bu konudan ben ilk girdiğimden belli şikayetçiyim de maalesef uyarsak bile bir şey yaptıkları yok non-rp araç sürüşüne cezalar artırılıp belki caydırıcılık olabilir ama sanmıyorum millet yine devam ediyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 19.05.2020 04:31
en iyisi de ne biliyor musunuz?

nos takmış iki elegy'nin çarpışması, kaza rolü yapılacak mı, yoksa herkes yoluna mı bakacak diye dakikalarca birbirine bakmaları.. karşı taraftan bir hamle beklemeleri, ufak ufak w tuşuna basmaları, basarken kişilerin arkaya bakıp "acaba o da w tuşuna basıyor mu?" diye düşünmeleri.. tüm tabuların bir anda yıkılıp yavaş yavaş, arkaya baka baka birbirlerinden uzaklaşmaları..

ah jesus, sevgili ile ilk sevişme anı gibi salkasdasdsdallkşasd
okurken olayı yaşadım :DD
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 19.05.2020 09:56
Geçenlerde birisi aracımı resmen buldozer gibi ezip geçti. Bekliyorum kuzu gibi, ah uh derken ben yürüdü gitti. PMden belirttim rol yapmalıydık vesaire diye, "daha önemli rolüm var şu an" yanıtını aldım, kendimi bi o zaman bu kadar değersiz hissetmiştim, bir de ilkokulda el kaldırdığımda öğretmenim söz hakkı tanımadığında.  :(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 19.05.2020 12:59

nos takmış iki elegy'nin çarpışması, kaza rolü yapılacak mı, yoksa herkes yoluna mı bakacak diye dakikalarca birbirine bakmaları.. karşı taraftan bir hamle beklemeleri, ufak ufak w tuşuna basmaları, basarken kişilerin arkaya bakıp "acaba o da w tuşuna basıyor mu?" diye düşünmeleri.. tüm tabuların bir anda yıkılıp yavaş yavaş, arkaya baka baka birbirlerinden uzaklaşmaları..

AHAHAHAHAHAH BU ÇOK HAKLI BİR YORUM BU ARADA  ;D ;D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 19.05.2020 17:28
Ben susuyorum o konuşsun,

@Ska
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Ska

*
v2 Oyuncusu
#15 - 21.05.2020 12:30
Ben  bıraktım etiketlemeyin üzülüyorum:( premier aldım kendime.. yavaş yavaş sürüyorum artık..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 21.05.2020 14:31

WQELDASFKSDŞBGSDFŞBKFSDSDGFSDGSD
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 26.05.2020 15:07
Selam arkadaşlar, gerçekten gün içerisinde o kadar fazla bu duruma maruz kalıyoruz ki konuyu açmak istedim belki bir şeyleri değiştirir umuduyla.

Bakın, normal standartlar dahilinde ve mantık çerçevesinde gerçekleşen roller yapmaya çalışıyoruz. Kimsenin hangi arabayı kullanacağına karışamam, zevk ve keyif işidir ama en alakasız arabaya bile NOS takıp, saçma sapan modifiye edip bütün göz zevkini bozuyorsunuz.

Göz zevki kısmını geçtim, sunucu'da kimse düzgün araba sürmeyi beceremiyor, Idlewood'dan 120-130'la geçenler, kaldırıma doğru drift yapanlar, birbirlerinin üstüne ters şeritten sürenler, sırf uyuz olduğu için köşede rol yapan insanları ezip arkasından /b kanalından "lag" yazanlar, lütfen biraz özen gösterin. Herkes rol yapmaya çalışıyor, biz sizin bu araba mevzunuzdan çok sıkıldık. Bir değil iki değil üç değil, hangi birisini şikayet edeceğiz? Bu konuyu yapıcı olarak ele alın artık Ken Block gibi takılmaktan vazgeçin, rica ediyorum.

Katılyıorum..  :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok