Konu: 18.05.2020 Jordan Russell - DM  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 18.05.2020 04:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FletcheRSAMP Jordan Russell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @prop @Chief @Manwe the White

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.05.2020/04.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla birlikte East Beach sahilinde araçla ilerlerken sivil rolümüzü yapıyorduk. İlerlerken Carlo Bruno ve Luciano Battaglia'nın yaralı durumda olduğunu görüp durakladım ve bakınırken bana da ateş açıldı. Bu arkadaşın ilk vakası bu değil ki diğer sunucularda da böyle yapa yapa ya kendini banlatıyor ya da insanları oyundan bezdiriyor tek amacı DM atmak silah sıkmak, bunun yerinin burası olduğunu kavramadığı sürece burada durmasında mana yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Söylediğim gibi tek derdi birilerine sıkıp video alayım ve üzerinden prim kasayım olan birinin "Roleplay" sunucularında barınmaması gerekiyor. Defalarca uyarıldığı ve ceza aldığı halde halen ısrarla kendince şov yaptığını sanarak insanları oyundan bezdirecek hareketler yapıyor. Gereken cezayı tekrar alsın yeterince aldıysa uzaklaştırılsın artık sizin insifyatifinizde.

#1 - 18.05.2020 05:08
Benimle başka sunuculardan sorunu olan daha doğrusu sorun çıkartmaya çalışan fakat umursamadığım bir kişisin seni tanıyorum neyse bunlara değinmeyeceğim konuyu anlatacağım. Aleandro Russo, Carlo Bruno daha önce Todor Kalapatirov'a sıkmış haberim yoktu ben bulvardaydım tekrar geldiler ve aralarında çatışma çıktı bende kişileri vurdum. Ardından aktif çatışma ortamında bir anda araçtan indiniz, vurulunca DM demeye başladınız. Hepinizin dost olduğunuda ic rol olarak mezarlık baskını rolünden biliyoruz. Gelip bize saldırırsanız vurulmanızda bir ihlal yok her zaman kazanamazsınız. İlk arkadaşıma ateş ettiğini Aleandro Russo kendisi söylüyor, ben oradaykende geliyorlar ve çatışma çıkıyor gerekli kanıtları atacağım.

İlk kimin sıktığına,çatışmayı çıkarttığına dair kanıt, ikiniz dost birliksiniz ve bunu ic olarakta biliyoruz.
https://www.upload.ee/image/11718397/ss1.png
https://www.upload.ee/image/11718401/ss2.png

Bize saldırıyorlar, aktif çatışma var https://cdn.discordapp.com/attachments/708449098793222154/711761860340351056/unknown.png
Sizde bir anda aracınızından inerek bize cover alıyorsunuz vuruluncada bizi suçluyorsunuz dostum ben bu yersiz suçlamalarınızdan bıktım yeter artık savaşı bitirin diyor Manifesto admin biz ellemiyoruz. Saldırıyorsunuz ve ölünce DM diyorsunuz gerekli karar adminin.

#2 - 18.05.2020 05:18
Benimle başka sunuculardan sorunu olan daha doğrusu sorun çıkartmaya çalışan fakat umursamadığım bir kişisin seni tanıyorum neyse bunlara değinmeyeceğim konuyu anlatacağım. Aleandro Russo, Carlo Bruno daha önce Todor Kalapatirov'a sıkmış haberim yoktu ben bulvardaydım tekrar geldiler ve aralarında çatışma çıktı bende kişileri vurdum. Ardından aktif çatışma ortamında bir anda araçtan indiniz, vurulunca DM demeye başladınız. Hepinizin dost olduğunuda ic rol olarak mezarlık baskını rolünden biliyoruz. Gelip bize saldırırsanız vurulmanızda bir ihlal yok her zaman kazanamazsınız. İlk arkadaşıma ateş ettiğini Aleandro Russo kendisi söylüyor, ben oradaykende geliyorlar ve çatışma çıkıyor gerekli kanıtları atacağım.

İlk kimin sıktığına,çatışmayı çıkarttığına dair kanıt, ikiniz dost birliksiniz ve bunu ic olarakta biliyoruz.
https://www.upload.ee/image/11718397/ss1.png
https://www.upload.ee/image/11718401/ss2.png

Bize saldırıyorlar, aktif çatışma var https://cdn.discordapp.com/attachments/708449098793222154/711761860340351056/unknown.png
Sizde bir anda aracınızından inerek bize cover alıyorsunuz vuruluncada bizi suçluyorsunuz dostum ben bu yersiz suçlamalarınızdan bıktım yeter artık savaşı bitirin diyor Manifesto admin biz ellemiyoruz. Saldırıyorsunuz ve ölünce DM diyorsunuz gerekli karar adminin.

Aynen baya aktif bir çatışma. Mezarlıktan beni tanıyorsun aynen, asılsız söylemlerin bittiyse şöyle cevap vereyim. 2 hafta kadardır banlıyım bahsettiğin rollerin hiçbirinde bulunmadım. Araçla oradan geçerken de hiçbir silahlı çatışma vesaire de yoktu olsa zaten 30-40 HP ile durup orada çatışacak kadar aptal değilim. Araçtan inip Carlo Bruno'ya bakındım daha ne olduğunu anlamadan kafama  bir mermi alarak yaralıya düştüm ki bu açık bir DM'dir bana chat üzerinden yapılan "Uzaklaş!/Git buradan!" gibi hiçbir uyarı da görmüyorum. Büyük ihtimalle yine bir video çekiyordun ve bir kişi fazladan vurayım diye düşünüp bana ateş açtın. Beni tanıyor olman zaten imkansız seninle role girmedim dediğim gibi daha banım dün akşam saatlerinde açıldı adam akıllı kendi arkadaşlarımla bile rol yapamamışken senile çatışmış ya da düşmanlık güdeceğim bir rol yapmış olamam. Saldırma rolü falan da yapmadım üstüne Battaglia birliği ile aranda geçen çatışmayla benim bir alakam yok yanımda bir kadın karakterle geziyorum. Yolda denk geliyoruz.

Açık bir DM yaptığı savunmada attığı ssle kendi kendini yalanlıyor zaten ben oradayken elinde silah bile yok sırf bana sıkmak için tekrar silahı eline aldığını görebilirsiniz (Aktif çatışma falan yok adamları vurmuşlar bitmiş silahı beline sokuyor emotede). Adama arkam dönük onu görmüyorum bile üstelik. Meta'dan da ek olarak ceza almasını istiyorum Costellodan olduğumu bilerek sıktığını söylüyor çünkü halbuki beni tanımıyor.

Ha yaptığın metaya gelirsek benim anlımda Costello'da falan mı yazıyor? :D benim Costello birliğinden olduğumu Allah kulağına falan mı fısıldadı?
« Son Düzenleme: 18.05.2020 05:28 Anarchist »

#3 - 18.05.2020 05:20
Aynen baya aktif bir çatışma. Mezarlıktan beni tanıyorsun aynen, asılsız söylemlerin bittiyse şöyle cevap vereyim. 2 hafta kadardır banlıyım bahsettiğin rollerin hiçbirinde bulunmadım. Araçla oradan geçerken de hiçbir silahlı çatışma vesaire de yoktu olsa zaten 30-40 HP ile durup orada çatışacak kadar aptal değilim. Araçtan inip Carlo Bruno'ya bakındım daha ne olduğunu anlamadan kafama  bir mermi alarak yaralıya düştüm ki bu açık bir DM'dir bana chat üzerinden yapılan "Uzaklaş!/Git buradan!" gibi hiçbir uyarı da görmüyorum. Büyük ihtimalle yine bir video çekiyordun ve bir kişi fazladan vurayım diye düşünüp bana ateş açtın. Beni tanıyor olman zaten imkansız seninle role girmedim dediğim gibi daha banım dün akşam saatlerinde açıldı adam akıllı kendi arkadaşlarımla bile rol yapamamışken senile çatışmış ya da düşmanlık güdeceğim bir rol yapmış olamam.

Açık bir DM yaptığı savunmada attığı ssle kendi kendini yalanlıyor zaten ben oradayken elinde silah bile yok sırf bana sıkmak için tekrar silahı eline aldığını görebilirsiniz. Adama arkam dönük onu görmüyorum bile üstelik.

Chatloga bakılırsa her şey anlaşılacaktır, Silahı belime taktım ve kovanları topladım tam o sırada bir anda bölgeye geldiniz araçtan inip cover aldınız ve bende sizi vurdum çünkü aktif çatışma ortamında bize doğru cover alırsanız amacınızın ateş etmek olduğu belli. Kendi hatanız bıktım artık bizimle uğraşıyorsunuz, kaybediyorsunuz ve şikayetler açıyorsunuz.

#4 - 18.05.2020 05:22
Aynen baya aktif bir çatışma. Mezarlıktan beni tanıyorsun aynen, asılsız söylemlerin bittiyse şöyle cevap vereyim. 2 hafta kadardır banlıyım bahsettiğin rollerin hiçbirinde bulunmadım. Araçla oradan geçerken de hiçbir silahlı çatışma vesaire de yoktu olsa zaten 30-40 HP ile durup orada çatışacak kadar aptal değilim. Araçtan inip Carlo Bruno'ya bakındım daha ne olduğunu anlamadan kafama  bir mermi alarak yaralıya düştüm ki bu açık bir DM'dir bana chat üzerinden yapılan "Uzaklaş!/Git buradan!" gibi hiçbir uyarı da görmüyorum. Büyük ihtimalle yine bir video çekiyordun ve bir kişi fazladan vurayım diye düşünüp bana ateş açtın. Beni tanıyor olman zaten imkansız seninle role girmedim dediğim gibi daha banım dün akşam saatlerinde açıldı adam akıllı kendi arkadaşlarımla bile rol yapamamışken senile çatışmış ya da düşmanlık güdeceğim bir rol yapmış olamam.

Açık bir DM yaptığı savunmada attığı ssle kendi kendini yalanlıyor zaten ben oradayken elinde silah bile yok sırf bana sıkmak için tekrar silahı eline aldığını görebilirsiniz. Adama arkam dönük onu görmüyorum bile üstelik.

Chatloga bakılırsa her şey anlaşılacaktır, Silahı belime taktım ve kovanları topladım tam o sırada bir anda bölgeye geldiniz araçtan inip cover aldınız ve bende sizi vurdum çünkü aktif çatışma ortamında bize doğru cover alırsanız amacınızın ateş etmek olduğu belli. Kendi hatanız bıktım artık bizimle uğraşıyorsunuz, kaybediyorsunuz ve şikayetler açıyorsunuz.

Çok haklısın seninle çatışacağım ama arkam dönük cover atacağım Seninle bir mücadele etmiş olsam kaybedeyim de açayım ki böyle bir şey yok ortada. :D şu saçma yorumları okumak bile gözlerime yazık etmemden başka bir şey değil attığı ssler dahile her şey net ortada admin kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 18.05.2020 05:25 Anarchist »

#5 - 18.05.2020 05:26
Adamların bizi kovalayıp ateş açtığı ve bu arkadaşında bir anda inip aktif çatışma ortamında bize doğru cover alarak kendini vurdurttuğu ortada, başka ileti göndermeyeceğim gerekli karar adminin.

#6 - 18.05.2020 05:30
Adamların bizi kovalayıp ateş açtığı ve bu arkadaşında bir anda inip aktif çatışma ortamında bize doğru cover alarak kendini vurdurttuğu ortada, başka ileti göndermeyeceğim gerekli karar adminin.

Cover aldığı ortada diyorsun hala kardeşim arkam sana dönük nasıl cover bu böyle ne saçmalıyorsun? Ki baktığım yönde kendi attığın sste bile belli, yerde yatan Carlo Bruno'ya bakıyorum. Üstümde ya da aracımda silah dahi yokken neden cover alıp sizinle çatışayım? Boş ithamlarda bulunan kendinsin yaptığın Meta ve DM'den ceza alman gerekiyor savunmam bu kadar. Başka ileti atmayacağım.
« Son Düzenleme: 18.05.2020 05:32 Anarchist »

#7 - 18.05.2020 06:00
Şahitliğimi onaylıyorum, arkdaş birden gökten iner gibi olaya indi. Daha önceden de 44 önümü kesip beni taradığında bu arkdaş yine oradaydı. Öncekinde konum atılıp çağırıldı biliyorum bu sefer nasıl oldu geldi anlamdım, oradaydım demiş.  İki dk önce oraya baktığımızda kimse yoktu anlamadım. Tito bölgeden geçiyordu, Bende Tito'da hiçbir şekilde tek kurşun atmadık.

#8 - 18.05.2020 14:21
"Araçtan inip Carlo Bruno'ya bakındım daha ne olduğunu anlamadan kafama  bir mermi alarak yaralıya düştüm"

Bu DM değil. Bölgeye giriyorsun, üstüne aracından aşağıya iniyorsun, aktif bir çatışma ortamı var/vardı. Kişinin senden şüphelenmesi, nihayetinde sana ateş etmesi doğal bir durum. Şikayet açmadan önce yaşadığınız durumu tartın.