Konu: [17.05.2020 - Furkster Williams] Fear RP, Retarted RP, Non-RP, Refuse RP  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2020 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Furkster Williams @Xeven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jarvis Williams @ronaldinho Odell Lamont @esestranger Rondy Warren @cherry wine

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 - 20.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, Retarted RP, Non-RP, Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi husumetli olduğu bir çetenin bölgesine gelerek önceki bir mevzu sonucunda orada kalan arabasını almaya çalışıyor, bunu başaramayıp dövülüyor ve sistemsel ölüyor (1). Bunun üzerine 180 saniye dolar dolmaz koşarak arabasına gidiyor hiçbir şey olmamış gibi arabasına biniyor, tahrik edici konuşmaya devam ediyor ve aracını kilitleyerek motoru açmaya çalışıyor (2). Daha sonrasında orada arabasının dışında bekleyen kişiler varken ihbar için arıyor ve hiçbir şey olmamış gibi bekliyor (3). Üstüne arabasının camına taş atıldığında bu role uymak yerine arabadan koşarak çıkıp kaçıyor (4-5). Tekrar yere düştükten sonra ayaklanıyor ve yolda duran rastgele bir taksiye binerek gitmeyi deniyor (6).

Belirtilen olayda ilk olarak bir Fear RP ihlali var. Furkster karakteri, aklı selim hiçbir şahsın yapmayacağı davranışlar yapılmayacak yerlerde yapıyor. Aldığı darbeler üzerine hareket etmesi Non-RP ve Refuse RP'ye verilebilecek güzel örnekler. Retarted RP ise tamamen Fear RP'yle bağlı olarak yaptığı mantıksız hareketler bütünü olarak örneklendirilebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayete şahit olarak yazdığım kişilerden bazıları, şahsın benzer hareketleri sürekli sergilediğini söylüyor. Bu durum rol yapmaya çalışan bir oluşum için takdir edilmelidir ki keyif verici değil. Bu kapsamda şahsın bu tür rolleri bir daha yapmayacağı cayırıcılıkta bir ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 17.05.2020 20:41 sofa king »

#1 - 19.05.2020 16:04
Şahitliğimi onaylıyorum. Adaşım Furkster'ı rol yapmaya davet ediyorum.

#2 - 19.05.2020 16:08
Şahitliğimi onaylıyorum. Furkanster'in düzelmesini ve Fear-RP, Retarted-RP ihlalleri yapmamasını bekliyorum.

#3 - 19.05.2020 16:51
Merhaba,

Kişinin yaptığı ihlaller göz önüne alındı ve incelendi. Furkster Williams karakterinin yapmış olduğu ihlaller (FearRP, Non-RP ve Retarted RP) için cezalandırılacak.