Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2020 12:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Santino_Stracci-@Fidelio_Lanzelio-@Valmir_Buccoli @

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @Alice_Love- @Jeff_wilson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.05.2020 12.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

Alıntı
1-) Güvenli bölge ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiç bir şeyden hebrim yoktu birlikte yeniydim, kökenim dahi farklıydı bir anda gelip saldırdılar şuan NC atacak Vcoinim ve OOC paramda yok ne olduğunu anlayamadım CK falan ettiler kafama sıktılar, bur rolü kabul emtiyorum yeni katıldığım bir oluşumda ertesi gün CK olmamın doğru olmadığını düşünüyorum.. Eğer bu CK kabul edilirse NC atmak için sizden zaman istiyorum.

https://hizliresim.com/VqN193: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 18.05.2020 14:26 Esat Yılmaz »

#1 - 18.05.2020 13:06
Şikayet açmadan önce kuralları inceleyip neresi güvenli neresi değil öğrenseydiniz keşke olay güvenli bölgede geçmediği için savunma yapma ihtiyacı duymuyorum. Tüm Kalapatirov birlik üyelerinin CK'sı @Manifesto tarafından verilmiştir kendi oluşum tanıtımınızdan bakabilirsiniz.

#2 - 18.05.2020 13:11
Ben bir güvenli bölge ihlali göremiyorum?

Güvenli bölge haritası: GösterGizle

Rolün gerçekleştiği alan: GösterGizle

Ayrıca birliğinizdeki tüm kişilerin CK izni yönetim tarafından verildi, iyi forumlar. :)

#3 - 18.05.2020 13:30
Evet haklısınız güvenli bölge olarak geçmiyormuş, kusura bakmayın bir anlık dalgınlıkla yaptım NC atacağım belirli bir sürem var mı?