Konu: [14.05.2020 - Khepri_Gamba] Refuse RP  (Okunma sayısı 359 defa)

#10 - 14.05.2020 03:48
Gerçekten komik :D bu arkadaşlar beni daha önce 2 kere vurdu ve ben illegal bir birliğe dahil değilim herhangi bir ıc düşmanlık söz konusu değil 10 dakika boyunca kovaladık yazmış beni kovaladılar ben onları atlattım daha sonra balığa doğru yol aldım arkadaşımızın nasıl bir tanrısal gücü varsa bana nitro açtı ve arkamdan son hızla çarptı daha sonra hiçbierşey olmamış gibi araçtan inmemi söyledi + olarak motorla peşime takıldılar arkadaşlar motordan en az 2 defa düştü ve düştükten sonra tekrar binebildi bende gidip motora çarptığıma dair bir emote verdim ama arkadaş nasıl bir tanrıysa mafyalar tanrı oluyor vücutları çeilkten kesinlikle motordan indi ve silahını çıkarttı ben arkadaşların araçtan inmesini fırsat bilip kaçtım ve yoluma devam ettim amacım olan balığa ulaştım bütün ooc arkadaşlar toplanıp şahitliğimi onaylıyorum yazmakla olmuyor bu işler ve açık olarak beni pm den rahatsız ettikleri görülebiliyor https://hizliresim.com/XeK0lG https://hizliresim.com/zEXzYs

#11 - 14.05.2020 06:16
İşin garip kısmı biz seni kovaladıktan sonra niyeyse amacın balıkçıya gitmek oluyor en komiği de bu. Ayrıca attığın sste bize çarptın ve bizde geri kaldık bu gayet net zaten. Diğer motora çarpmadın o da peşinden geldi. Ki şikayetin varsa gidip açabilirsin burada kendini savunman ve neden balıkçıya gittiğini anlatman gerekir.

IC düşmanlık yok demişsin evet haklısın yok fakat IC karakterlerimiz senin bize sıkan şahısla arkadaş olduğunu gördü ve en başta da belirttiğim gibi amacımız seni kaçırıp konuşturmaktı. Yazık cidden bir de CK atacağımızı düşünüp balıkçıya mı saklandın ne yaptıysan artık o an kim bilir neler düşündün.

#12 - 14.05.2020 11:52
Nitroyla sana bilerek çarpmam söz konusu değil. Senin peşindeyken sen aniden bir manevra yapınca sana yanlışlıkla çarptım. Daha sonra da bunu pmden açıkladım. Bilerek çarpmadığımı söyledim. Sana araçtan in diye bir şey demedim. ''Dur, konuşacağız sadece. Sana zarar vermeyeceğiz.'' dedim. Loglardan yine aynı şekilde bakılabilir. IC düşmanlık olayı da @cru457 'nin belirttiği gibidir. Ayrıca ben sana yanlışlıkla çarptığımda b chat'den beni meşgul edecek yazılar yazıp basıp gitmen de ayrı bir olay.

#13 - 14.05.2020 17:17
Kural gereği silahlı çatışmada silahını çekmeden önce bir yere sığınılması, kendini güvenli bölgeye alması gerekir. Ancak son ss'te silahlı çatışmaya brawl için geldiğini söylüyor. Burada başka bir kural ihlali daha var. Peki, kendi yorumunda kurtulup balığa geldiğini söyleyen arkadaş, kurtulduysan Clover araç senin ekran görüntünü nasıl aldı? Yalan söylemek bedava tabi. Sivil halde de adamın yapacağı illegal role nasıl oluyor brawl'a gelebiliyorsun veya illegal role katılabiliyorsun aklım almıyor.

https://hizliresim.com/fxANcU

Kendi ağzıyla itiraf ediyor. PM'de mevcut.

Ayrıca sen arkadaşın olmayan hele silah sıkan birini kurtarmak (!) için mermilere yumrukla mı gidersin? Çok komik duruyor yazdıkların. Ben tanımadığım birisi için silahlı çatışmaya girilse  kaçarım sonra polise ihbar ederim. Sen Retarded RP yapmışsın. Hem rol içi GBİ kaçmasından hem de Retarded RP'den ceza almasını istiyoruz.
« Son Düzenleme: 14.05.2020 17:30 genzofakabayaşi »

#14 - 16.05.2020 17:21
Güncel

#15 - 16.05.2020 19:22
Görüntüler editli. Editlenmiş ekran görüntülerini yenilemeniz gerekiyor.

#16 - 16.05.2020 21:02
@Heavenly  en baştaki ilk 2 ekran görüntüsü arkadaşım Francesca'nın çektiği resimler bana ait değil orjinali varsa isteyip koyabilirim fakat onun dışında diğer ssler apaçık ortada her şey gözükmektedir.

#17 - 16.05.2020 21:08
Sadece 2 fotoğrafta kırpma var. O da diğer ayrıntılardan ziyade kişinin kendisine odaklanabilmeasine yardımcı olmak. SS'te ise suçunu apaçık itiraf etti. Benim hızlı resimden eklediğim fotoğrafta yazdığı pm'de sillahlı olacak çatışmaya brawl için geldiğini yine kendisi söylüyor. Bunun anlamları belli.

1) Rolde olduğunu kabul ediyor. Hatta brawl'a geldiğini söylüyor Biz bunu konuşturmak istediğimizde "Ben sivilim siz hayırdır?" gibi ahkamları saçma. Rolde birinin mesleğini bilemezsin ancak çatışmada görürsen kişi senin için şüphelidir.

2) Silahlı çatışmaya brawl'a girmesi zaten kurallar gereği low rp. Ki buna rağmen arkadaşı olmadığını iddia ediyor.

@Heavenly Fotoğrafın sahibi arkadaş @Busem119291  kırpılmış fotoğrafları silmiş bilgisayarından. Ancak hiçbir fotoğrafta edit yok.
« Son Düzenleme: 16.05.2020 21:53 genzofakabayaşi »

#18 - 19.05.2020 04:15
Öncelikle editli (kırpma edite dahil edilir) ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımaz. Buna rağmen şikayetinizi değerlendirip gerekli açıklamayı yapacağım.

Ekran görüntüsünde kişiyi güvenli bölgede görüyorum. Bölgede koşuyor. Başka bir yerden güvenli bölgeye koştuğunu göremiyorum, kanıtının olması gerekiyor aynı şekilde.

"10 dakika boyunca kovaladık yazmış beni kovaladılar ben onları atlattım daha sonra balığa doğru yol aldım"

Sizi atlatmamış olmasına rağmen, yani siz hala peşindeyken güvenli bölgeye kaçtığına dair net bir kanıt göremedim. Sizi atlattıktan sonra da balıkçı bölgesine gitmesinde bir sorun yok ayrıca. Önemli olan kaçma anında güvenli bölgeye sığınmamasıdır.