Konu: O. Nezaket / Non-RP / Mix / Refuse RP / Sürekli Role Play 16.05.2020  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2020 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lisa_Emily - @Esat Yılmaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ScreenShot
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.05.2020 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

2-) Sürekli Role Play İhlali

3-) Non-RP

4-) Mix

5-) Refuse RP

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evimi satmak için kişi beni balıkçı bölgesinden alarak hava alanına götürdü, beğenmediği gerekçesi ile yolda bırakmak istedi bende gitmemesi için kontakta bulunan anahtarını almak istedim.
1- /b ile rolü böldü ve nezaket kural ihlali sergiledi.
2- Anahtarı almış olmama rağmen lastik yaktı. " Non-RP "
3- Motoru dahi kapatmadan yedek anahtar çıkartma rolü yaparak devam etti ve /pm kanalından Mix yaptı.
4- Anahtarı tekrar aldım ve Non-RP / Sürekli Role Play ihlali sergiledi.
5- Sonrasından OOC haraket ve Mix yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Rol Geçmişi :

/b ile Rol bölme - OOC Nezaket - Non-RP - Refuse RP

Bu sırada aracın kapsını g ile açtım ve anahtar alma rolü yaptım hiçbir uyum sağlamadı.

Mix " İc olayı /pm ye yöneltiyor " - OOC Nezaket

Ciddi olduğumu anladığında ise bir anda etkili iletişim yolları arama çabasına giriyor.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.05.2020 22:12
Suçlamayı kabul ediyorum şahıs sürekli kırşkırtıcı yaklaşımlarda bulundu kendime hakim olamadım o sırada da pek zamanım yoktu bırakmak istedim özür diledim istemedi /pm üzerinden kimlik rengin ne, yaşın kaç senin gibisinden kışkırtıcı kelimeler kullanması beni bu yola teşvik etti rolü kabullenemedim hatamın farkındayım cezamı çekmeye razıyım. Şunuda söylemek isterim ki hiç IC OOC sicil yapmadan 9 sevyeye kadar geldim böyle bir durum için yasaklanırsam emeğime her şeyime yazık olur, bir anlık boş bulundum yaptım /pm den de pişman olduğumu belirttim rol terkarı istedim.
« Son Düzenleme: 16.05.2020 22:42 Esat Yılmaz »

#2 - 16.05.2020 23:12
kendime hakim olamadım o sırada da pek zamanım yoktu
Ordan psikiyatrist gibi bir görünümüm mü var?, Ben kendimden 7 yaş küçük birine karşı gülüp geçebiliyorsam sende yapacaksın.

yaşın kaç senin gibisinden kışkırtıcı kelimeler kullanması beni bu yola teşvik etti rolü kabullenemedim hatamın farkındayım cezamı çekmeye razıyım.
Bizde lisede 16 yaşındaydık herşeyi yaşadık, kimseye abi demem kolay-kolay bana birşey katar ve yaş olarak büyükse eyvallah aksi halde yok. Herkes haddini bilecek.

Şunuda söylemek isterim ki hiç IC OOC sicil yapmadan 9 sevyeye kadar geldim böyle bir durum için yasaklanırsam emeğime her şeyime yazık olur
Ben seni /b kullanmadan /pm kanalından uyardım sen ne yaptın? + Banlanmanı istemem 500 dakika hapis kâfidir.

,bir anlık boş bulundum yaptım /pm den de pişman olduğumu belirttim rol terkarı istedim.
- Hiçbir neden, yaşanan hatayı yaşanmamış kılamaz yeğen. Ramiz Karaeski " Tuncel Kurtiz "

beni bu yola teşvik etti
Yalannnn!
Ne ben devletim, nede sen çiftçi.
Ne ben suçluyum, nede sen suçsuz.
Kederli bir akşam binmişim, yorgunum hepsi bu.
Hep sonradan gelir aklın başına,
Hep sonradan sonradan...

#3 - 17.05.2020 04:03
Şikayetçi olan taraf haklı ben yaptıklarımı inkâr etmiyorum, yaş konusuna da ortak nezaket kavramında yakalaşamazsın ben sana küfretmemişim hakaret etmemişim yaşca benden büyük olman bir şeyi değiştirmez abi derim demem o benim ayıbımdır benimle baştan iletşimini dügün kursan zaten saygıda kusurum olmaz beni tanıyan herkes bunu bilir.

#4 - 17.05.2020 04:13
2. Kez yani yedek anahtarı aldığında da hızlanan bir arabadan atlama emotesi vermemişin ve hemen yerden kalkıp yoluna devam ediyorsun insan b'i üstünü falan silkeler ne bileyim bir şeyler beklerdim ama ben sana hemen şikayet oluşturacak kadarda kötü biri değilim insanların ceza almasından mutluluk duymam, acırım hatanı bilmen yeter benim için. /pm'den de sürekli bana laf oyunları yapıp konuşturmaya, kural ihlali yaptırmya çalıştığın farkeder gibiyim. @Vuslat senden bir ricam var o kimlik rengi sormanı falan ben ss almamışım lütfen onu bari inkâr etme.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 10:31 Esat Yılmaz »

#5 - 17.05.2020 13:35
Savunma: GösterGizle
Şikayetçi olan taraf haklı ben yaptıklarımı inkâr etmiyorum, yaş konusuna da ortak nezaket kavramında yakalaşamazsın ben sana küfretmemişim hakaret etmemişim yaşca benden büyük olman bir şeyi değiştirmez abi derim demem o benim ayıbımdır benimle baştan iletşimini dügün kursan zaten saygıda kusurum olmaz beni tanıyan herkes bunu bilir.

Saygı çerçevesi içersinde istediğin gibi konuşabilirsin. Bana boş rol yapıyor, için çocuk falan kelime oyunu yapıyorsun bende diyorum ki şeyle, şey olunmaz.

https://i.imgyukle.com/2020/05/17/r7s6bt.png[/img]
Görüldüğü gibi kişi olayı dramatize ederek hep sıyrılmış bu duruma devam ettiğinden 800 dakika hapis cezaı stiyorum.

Savunma: GösterGizle
2. Kez yani yedek anahtarı aldığında da hızlanan bir arabadan atlama emotesi vermemişin ve hemen yerden kalkıp yoluna devam ediyorsun insan b'i üstünü falan silkeler ne bileyim bir şeyler beklerdim ama ben sana hemen şikayet oluşturacak kadarda kötü biri değilim insanların ceza almasından mutluluk duymam, acırım hatanı bilmen yeter benim için. /pm'den de sürekli bana laf oyunları yapıp konuşturmaya, kural ihlali yaptırmya çalıştığın farkeder gibiyim. @Vuslat senden bir ricam var o kimlik rengi sormanı falan ben ss almamışım lütfen onu bari inkâr etme.

İlk emote ile kapıyı açtım ctrl + v ile 3 saniye sonra emoteyi verdim. Ne ara hızlandı admin kandırma ban cezasıdır bilginiz olsun. Burda Non-RP ve Sürekli Role Play İhlali yaptınız.
Şikayet açan kötü biri olmuyor kafasını kuma gömmeyen hakkını arayan bir birey oluyor.  Acınacak biri olmaktansa şikayet açmalarını yeğelerim.

#6 - 17.05.2020 14:51
Sen atladığinda araç 60 kilometre civarındaydı kendi söyledigin lafları eklememişsin. Neyse ben cezama razıyım. Sen ceza miktarına karışamazsın yetkili uygun cezayı verecegine eminim.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 14:53 Esat Yılmaz »

#7 - 17.05.2020 15:05
İncelenecek.

#8 - 17.05.2020 15:23
Selam,

Lisa Emily karakterinin 04.05.2020 tarihinde uyarısı bulunmaktaydı. Ek olarak kişi suçunu kabul ettiği için karakteri ceza alacak.