Konu: Kendrick_Bullock-William_Longbeard [05.05.2020]  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 01:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Longbeard @TOSUNUM  Kendrick_Bullock @sukutt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görüntülerde mevcut
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Yaralı kural İhlali ve Refuse RP-Fear RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendrick Karakterini sistemsel yaralıya düşürüyoruz. Hoplaya zıplaya ve yüzerek bir şekilde yolunu buluyor bunları da kayıta aldım fakat atmakla uğraşmayacağım her neyse evin önüne bıraktık ve Orion ile William karakteri birden alevlendi koşturmaya başladılar, ardından apartmanın yolunu tutarak ilerlediler bu sırada biz de benzin alırken eve döndüğümüzde William karakteri her zaman olduğu gibi kafalarına göre ev yakıp yıkıyorlar ve bir admin izlenimi doğrultusunda gerçekleştirdiklerini zannetmiyorum zaten ev yakma rolleri pasifte. Daha sonra bu herifi evimize girme eyleminde bulunduğu için ateş açıyoruz ardından diğerlerinden Orion karakteri shotgun ile ateş ederken onu peşliyorum ve içeri giriyor kapı önünde gerçekleşen roller ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yaralıdaki Kendrick'in rolleri
Spoiler: GösterGizle

Kendrick karakterinin vurulma sonrasında mahallede oluşan roller
Spoiler: GösterGizle

Videoda unuttuğum bir nokta ise 00.35'de William karakterini bagaja atmamıza rağmen yürüyüp sokak ortasına yaralıya yatması polislerin gelmesini bekleyişi ve amacına ulaşması.

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 05.05.2020 01:59 Fasci »

#1 - 05.05.2020 02:26
Nerde zıplayıp hoplamışım? Rolüme uygun bir şekilde davrandım. Kişi bana evimin önünde vuruyor(ki bu rolü beni öldürdükten sonra yapıyorsunuz zaten beni daha 30dk falan önce öldürmüştünüz hala gelip bana vurmaya agresif rol yapmaya devam ediyorsunuz) ve ben de bana vurduğu için apartmana kaçıyorum içeri girincede kapının önünde silahlı kişileride görünce bodruma kaçıyorum. Ve William arkadaşım rolün pasifte olduğunu bilmiyormuş, sonrasında kabullenip rolü iptal etti. Williamı vurduğunuz için orion size ateş açtı. Araca atma rolü yapıp başında kimse durmazsa Williamda rolünü yapabilir değil mi? Do kanalından belirtme emotesi vermiş kendisi yaptığına dair bir emote vermemiş ama hemen silahları çekip adama sıkmışsınız. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 07.05.2020 05:08 sukutt »

#2 - 05.05.2020 03:44
Nerde zıplayıp hoplamışım?

İnkar etmeye devam edeceksen videonun devamında da o kadar yükseklikten suya atladığın kısmı da atabilirim

#3 - 05.05.2020 03:52
Nerde zıplayıp hoplamışım?

İnkar etmeye devam edeceksen videonun devamında da o kadar yükseklikten suya atladığın kısmı da atabilirim
İnkar etmiyorum. Rolü 23 geçe falan yaptık bitti ve siz gittiniz. Yani gittiniz sandım ve çölde duruyordum biraz afk kaldım. 35 geçe (sslerinde dklar mevcut) sizi tekrar gördüm  ve aklıma sizin beni suya attığınız geldi. Adminler chatlog kontrol edebilir ekibinizden biri beni vurmanızdan sonra tekme atarak suya atıyor yaralıdan yani yerden kalkınca(afkden de çıkınca) sizinde hala orda görünce nerden atlasam diye düşünüp güzel bir yer bulup(kıyıya daha çabuk gidebileceğim bir yer yani) olayı gerçekleştiriyorum suya atlıyorum.(videoda suya atlamam yok ama yer arama çabam var. Fasci suya atladığım yeride atabilir buraya) Ayrıyetten dediğim olayla ilgili(yani beni tekmeleyerek suya atmanız) bu olayın Chatlog kontrolü yapılsın hiç sorun değil iyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 11.05.2020 18:54 sukutt »

#4 - 05.05.2020 03:57
Öncelikle selamlar.  ;D ;D
Dostum orada beni vuruyorsun. Kundaklama rolünü ben yaptım evet. İn-Aktif olduğunu zaten bilmiyordum. Sen İn-aktif olduğunu bile bile gelip vuruyorsun. IC olarak bir sorgula bu evi kim yaktı diye. IC olarak nasıl direk beni hedef alıp vurabiliyorsun anlamış değilim. Gördüğüm bir olay hakkında emote verebilirim. Alıp araca attık diyorsun ama ben sistemsel olarak yaralıyken nasıl araca binebilirim? Araca attım hadi gidelim diyip aracına binip uzaklaşıyorsun ne yapayım arkandan koşup, koskoca şehirde seni mi arıyayım? Sürünerek sokağın başına atıyorum kendimi orada da yere yığılıyorum. Tamamen şans eseri olarak polis geliyor. İllegal şahıs polise sığınamaz. Buna uyarak polise birşey söylemiyorum. Ona sığınmıyorum. Kural ihlali olan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Madem araca attın başımda 3 dakika bekleseydin atsaydın. Araca attım diyipte farklı olaylar kovalamayın.
https://www.upload.ee/image/11631151/sa-mp-050.png
https://www.upload.ee/image/11631162/sa-mp-051.png
https://www.upload.ee/image/11631154/sa-mp-052.png
https://www.upload.ee/image/11631155/sa-mp-053.png
https://www.upload.ee/image/11631157/sa-mp-055.png

#5 - 19.05.2020 15:15
İncelenme bitti.

William karakterinin yaptığı hatalı rol ve ardınan bu hatalı rolü görüp kabul etmesini samimi bulmakla birlikte o konuda bir yaptırım uygulanmayacak, fakat William karakterinin vurulmasından sonra sürüne sürüne yolun ortasına gidip yatması tamamen oraya polis çekmek için yapılmış bir hareket, böyle olaylarla çok karşılaşıyoruz ve kanıtlar doğrultusunda bu inkar edilebilecek cinsten bir durum değil, oldukça açık. William bu yüzden ceza alacak, halihazırda NC atmış olduğu için ceza yeni karakterine aktarılıyor.

Kendrick karakterinin kısmına gelirsek videoda gördüğümüz zıplama vb. durumları herhangi bir problem teşkil edecek durumda büyük değil çünkü sizler arkadaşa rolünüzü yapıp bitirmişsiniz ve arkadaş orada öylece beklerken sağa sola hareket etmiş/zıplamış olabilir. Sizin rol dönügünüzü etkileyecek bir durum değil, şikayette sanki bunnyhop yaparak sizden kaçmış gibi bir izlenim bırakacak derecede bu konunun üzerinde durmuşsunuz, bunnyhop konusunda bir yaptırım uygulanmayacak. Kendrick karakteri aynı zamanda araca atılma, yumruk atılma emote'u verilmesine karşın içeriye doğru gidiyor, aynı zamanda bu aşamada bir Retarted-RP söz konusu, Kendrick karakteri ise bu husustan dolayı ceza alacak, K&A iyi forumlar.