Konu: [15.05.2020] Obayana, Efrain, Jamal Shakur - Kengo Dendo [Troll/Retarted Rp]  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2020 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Efrain Shakur @OLUM MAKINESI Kengo Bendo @AlenMarkaryan Jamal Shakur @Lapsekili Obayana Shakur @ANKARAGUCU

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Emilio Strinati, Nathan Casteglione (Haberleri olduğu için etiketlemiyorum)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05..2020 23:40-45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Retarded Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz rolümüzü yaptıktan sonra aracımızı Idlestack otoparkına çektik, bu arkadaşlar o aralarda karşı kaldırımdaydı. Bizim aracımızı park ettiğimizi görünce yanımıza gelip otoparkın onların olduğunu park için para istediklerini söylediler. Oranın kamusal alan olduğunu söyleyince önce ıslık çalarak tam toplandılar, sonra aracımızı çizmekle tehdit ettiler. Sonrasında argüman olarak Idlestack çalışanı olduklarını söylediler. Bu arkadaşların ilk trolling davası olmadığını gördüm, isimlerden, hareketlerden tüm cümlelerinden troll akıyor. Üstüne üstlük rolde de ayrı gibi cümleler ekliyorlar. Bu arkadaşlarla rolsel olarak ilk karşılaşmamız olduğunu da eklemek isterim, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Burada Jamal karakteri "de ayrı" yazıyor.

Ek açıklamalar(varsa): - Umarım bir gün Idlewood tekrar aktif güzel bir rol ortamı olur!

« Son Düzenleme: 16.05.2020 01:05 Suljack »

#1 - 16.05.2020 00:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.05.2020 00:43
Şahitliğimi onaylıyorum.  8)

#3 - 16.05.2020 01:15
İlave etmek isterim ki toplamak istedikleri ilgiyi rol ortamlarında göstermeye çalışan arkadaşlar örnek olarak gösterilen birliklerin mekanlarına giderek IC olarak tanışma sürecinden geçerek kendi roleplay kültürü eğitim süreçlerini atlabilir, ve rol ortamlarına daha aşina daha az ilgi bekler şekilde daha çok rol bekler şekilde girebilir. Agresif rol kimseye bir şeyler kanıtlamıyor, burada güç karşılaştırmasının yapılacağı bir vakit olsaydı önce bir masaya oturmamız gerekirdi, fakat tanımadığınız oyuncuların rollerine muhabbetiniz ile değil ilgi bekler davranışlarınız ile girdiğinizde iki taraf zararlı çıkıyor. Sıcak muhabbeti olan oyuncular, en mühim meselelerimizi konuşurken dahi muhabbeti bölerse sıcak bir muhabbete hayır diyemeyiz elbet. Gerekli cezalar verilirse sevinirim tekrardan.

#4 - 16.05.2020 01:41
Bu arkadaşlarla bende karşılaştım tek amaçları trollemek gereken işlemlerin uygulanmasını istiyorum.

#5 - 16.05.2020 01:43
Bu arkadaşlarla bende karşılaştım tek amaçları trollemek gereken işlemlerin uygulanmasını istiyorum.

:o :o :o

#6 - 17.05.2020 15:21
Savunma yapma ihtiyacı bile duyulmamış. Daha önce aynı ihlalden dolayı yasaklanmışsınız. Jamal Shakur yasaklandı, Efrain Shakur Obayana Shakur  karakterleri ceza alacak. Kendo Dengo karkteri için net bir kanıt yok, varsa PM üzerinden bana gönderin. Bu tarz bir ihlalin tekrarında, forum hesaplarınız dahil yasaklanacaksınız. Eğer politikaları net olarak kavrayamadıysanız, Rol Destek ekibine ulaşın.

Rol Destek Ekibine Nasıl Katılacağız?
Aşağıdaki link üzerinden, Vice RP discord sunucusuna giriş yapın. Daha sonra #hoşgeldiniz kanalındaki Vice emojisine tıklayın. Aşağıda sizin için özel odalar açılacak, sesli ya da yazılı yardım alacaksınız.
> https://discord.gg/TqRZ4Uy