Konu: [14.05.20] Tony Cordizelli  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2020 15:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Cordizelli @Atilla

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luka Raphovic @Raphovic Boris Rajkovic @haxrun

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 - Saat Ss'lerde görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önce duşlarda bana ve ekibime saldırdı sonrasında ise koğuşlarda başka bir ekiple Brawl rolünde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi dalgınlığına geldiğini belirtti ancak kurallar uyalım diye var.Unutulmaması ve dikkat edilmesi lazım.Biz nasıl kurallara uyum sağlıyorsak herkesin eşit şartlarda olması gerek.

#1 - 14.05.2020 15:11
Şahitliği onaylıyorum.

#2 - 14.05.2020 16:55
Öncelikle herkese selamlar, doğrudur bu sabah bir brawl rolünde bulunuldu ama o rolde ben sistemsel olarak polisin biber gazı ile bayıltıldım sistemsel olarak o brawl rolünden bir buçuk, iki saat sonra da başka bir birlikle brawl rolünde de yanımdakiler brawl ı başlattı bende kendimi savunmak için emotemi verip kendimi savundum dalgınlığıma gelip savunurken iki kişiyi düşürdüm bulunuldu o rolde de biber gazı ile düştüm sistemsel olarak ona göre IC rolümü yaptım eğer bunda bir sorun var ise arkadaşlardan özür diliyor ve suçumu kabul ediyorum gerisi yönetime kalmış.
« Son Düzenleme: 14.05.2020 17:02 Atilla »

#3 - 14.05.2020 18:10
Öncelikle herkese selamlar, doğrudur bu sabah bir brawl rolünde bulunuldu ama o rolde ben sistemsel olarak polisin biber gazı ile bayıltıldım sistemsel olarak o brawl rolünden bir buçuk, iki saat sonra da başka bir birlikle brawl rolünde de yanımdakiler brawl ı başlattı bende kendimi savunmak için emotemi verip kendimi savundum dalgınlığıma gelip savunurken iki kişiyi düşürdüm bulunuldu o rolde de biber gazı ile düştüm sistemsel olarak ona göre IC rolümü yaptım eğer bunda bir sorun var ise arkadaşlardan özür diliyor ve suçumu kabul ediyorum gerisi yönetime kalmış.
Dostum savunman için teşekkür ederim evet dalgınlığına gelmiş olabilir ancak sonuçta bunu yapmaman gerekirdi, bana tekrar saldırıldı mesela hiçbir şey yapamadım 4 saat kuralından dolayı.Yani sen böyle yaptığında eğer ben bunu yapmıyorsam bu oyunun dengelerini değiştirir ve sunucu ortamındaki eşitlik ve adaleti bozar.Sonuçta bende enayi değilim.
 Ancak şu dikkatimi çekti.Budamı artık “dalgınlıktır” bilemem ama savunmana gidip bir buçuk iki saat yazıyorsun ss’lere bakıldığında görülüyorki arada 35 dakika var.Ben bu açıklamandan sonra artniyetli olduğunu düşünüyorum.Yönetici kararı bekleyelim.

#4 - 14.05.2020 23:24
Dostum savunman için teşekkür ederim evet dalgınlığına gelmiş olabilir ancak sonuçta bunu yapmaman gerekirdi, bana tekrar saldırıldı mesela hiçbir şey yapamadım 4 saat kuralından dolayı.Yani sen böyle yaptığında eğer ben bunu yapmıyorsam bu oyunun dengelerini değiştirir ve sunucu ortamındaki eşitlik ve adaleti bozar.Sonuçta bende enayi değilim.
 Ancak şu dikkatimi çekti.Budamı artık “dalgınlıktır” bilemem ama savunmana gidip bir buçuk iki saat yazıyorsun ss’lere bakıldığında görülüyorki arada 35 dakika var.Ben bu açıklamandan sonra artniyetli olduğunu düşünüyorum.Yönetici kararı bekleyelim.

O an aktif bir rolde bulunduğumuzdan dolayı akan zamanın farkında değilim dakika tutmuyordum o yüzden lafın gelişi 1.5 - 2 saat dedim bu fazla önemli bir şey değil dediğim gibi ben brawl da konuşurken yanımdakiler aniden dalınca arada kaldım yumruklar gelince kendimi savundum, tutumun için sağol iyi forumlar diliyorum.

#5 - 16.05.2020 22:16
Öncelikle iki tarafa da üsluplarını bozmadan açıklama yaptıkları için ben teşekkür ederim.

@Atilla kurallar açık şekilde yazıyor. Yaptığınız savunmayı yeterli gördüm fakat yinede sizi bu konuda uyarıyorum, daha dikkatli olmanız dileğiyle. Bir daha ki sefere alacağınız cezanın 2 katını alacaksınız.