Lia Paz
Sivil
Uyruk: Meksika
Doğum Tarihi: 07.04.2000
ViceSocial: @
35
ALINA DIAZ
Doğum Yeri: São Miguel, Portekiz  Doğum Tarihi: 15 Şubat 1996 Cinsiyet: Kadın Medeni Hâl: Bekar İlişki Durumu: Yok İnanç: Panteizm
İlâve Bilgiler; - Eğitim: Media and Communication at Universidad Europea de Madrid - Dil: İngilizce, İspanyolca, Portekizce - Boy: 167 cm. - Kilogram: 48 kg. - Göz Rengi: Mavi - Saç Tipi: Genellikle dağınık - Saç Rengi: Açık kahverengi - Burcu: Kova - İletişim: alydiaz@moonspace.com
-Araç: Eklenecek -Ev: Eklenecek.
-Akademik Kariyer: Eklenecek.
- Hakkında; Yıl 1996, Portekiz'in São Miguel adasında gözlerini Diaz ailesinde açan Alina, çocukluğunu adanın o etkileyici sahillerinde geçirdi. Sahillerin her karışını oyun parkına çeviren Alina, yaşadığı yerin coğrafyası nedeniyle vasat bir okulda eğitim hayatına başladı. Orta halli bir öğrenci olarak eğitimine devam eden Alina, kitapçı bir baba ve müzik öğretmeni bir annenin tek çocuğuydu. Bu sebeple hem ailesi, hem kendisi daha iyi bir eğitim ve daha iyi bir gelecek istiyordu. Bu sebeple çocukluğundan itibaren ailesinden sanat kültürü edinmiştir. 18 yaşına kadar kısmen yalnız bir hayat yaşayan Alina için, sırada üniversite vardı. Portekiz'de istediği eğitimi alamayacağını anlayan Alina, ailesinin de desteği ile İspanya'ya gitme kararı alır. Madrid'in seçkin üniversitesi olan Universidad Europea de Madrid'in medya ve iletişim bölümünde kabul görür. Eskisinden daha sosyal ve sağlıklı bir eğitim alan Alina, yıllar sonunda Amerika'ya öğrenci değişimi ile kabul görür. Eğitimini Amerika'da tamamlamak ve hayatına devam etmek isteyen Alina, üniversite sonunda İspanya'da çeşitli şirketlerde staj yapmış, küçük çaplı şirketlerde üstün başarı bile sağlamıştır. Fakat ne kadar akademik başarı sağlasa da, kariyerinde daha yüksek yerlere gelmek istemiştir. İspanya'da bu şartları beğenmeyerek Amerika'ya gitme kararı alır. Madrid'deki bazı arkadaşları ile Amerika'ya dönen Alina, şu an kendilerinin küçük çaplı ofisinde çalışmaktadır.
|

|
|
« Son Düzenleme: 01.04.2020 18:21 ekmekarasikopek »
0
0
0
0
0
0
0
0