Konu: [16.05.2020] Kalim Kaffaz - Motor Bugı  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.05.2020 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kalim Kaffaz - @AVİXX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sonny Sanzone - @Polatov 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs hakkında BOLO kaydı bulunuyordu, devriye atarken şahıs ile denk geldik ve kovalamaya başladık. Ardından şahıs durdu ve videoda görüldüğü gibi bir anda ters yöne hareketlendi. Ancak hareketlendiği sırada yukarı ok tuşunu kullanarak hızını arttırdı. O an yayında olan herkes bunu fark etti ve videoda da gözüküyor, net görülemiyor ise video hızını yarıya düşürüp video başında şahsın kafa hareketlerine bakabilirsiniz, gayet açık gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.twitch.tv/hopswell/clip/ArtisticAmericanBisonTebowing

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.05.2020 01:55
Yanlışın var bu gün kaçış rolümde asla ama asla üst bugu kullanmadım, orada ''D'' tuşuna hızlıca ard arda basıyorum minimum hız kaybederek  dönmek için, adam sağ'a yattıkça eğiliyor videoda tuş'a ard arda basarak dönmeye çalıştığım açıkça ortada üst bugu sadece sağ sol yapmadığınızda çalışır ben orda sağ sol yaparak zigzag halinde kaçıyorum. Yanlışım olduysa kusura bakmayın.  İyi roller.

#2 - 16.05.2020 02:30
Yanlışın var bu gün kaçış rolümde asla ama asla üst bugu kullanmadım, orada ''D'' tuşuna hızlıca ard arda basıyorum minimum hız kaybederek  dönmek için, adam sağ'a yattıkça eğiliyor videoda tuş'a ard arda basarak dönmeye çalıştığım açıkça ortada üst bugu sadece sağ sol yapmadığınızda çalışır ben orda sağ sol yaparak zigzag halinde kaçıyorum. Yanlışım olduysa kusura bakmayın.  İyi roller.

Kaçışa başladığınız anda ve anayola bağlanırken üst bug yaptığınız ortada bize göre sadece anayola bağlanırken yaptığınız çok daha belliydi orada yayın kalitesinin azizliğine uğramışız.

#3 - 16.05.2020 02:55

Kaçışa başladığınız anda ve anayola bağlanırken üst bug yaptığınız ortada bize göre sadece anayola bağlanırken yaptığınız çok daha belliydi orada yayın kalitesinin azizliğine uğramışız.

Ciddiyim bu rolümde hiçbir türlü üst bugu kullanmadım, role girmemin tek sebebi'de prison rollerinde şehirde rol kalmadı hem pd'ye rol paslarım hemde kaçış rolü yakalanırsak'da avukat falan rol çıkar diyerek girdim, sadece hızımın minimum şekilde düşmesi için ''A'' ve ''D'' tuşlarına basıyorum orada o kadar, bilgisayardan hem yayın hem'de oyun açtığınız için sizde farklı gözüküyor ENB kaynaklı'da görünüm farklı olabilir bir bilgim yok motorun dönerken verdiği yatış'ı yapıyor karakter. üst bugunun yatışı değil yani, dikkatli izleyin anlayacaksınız.

#4 - 16.05.2020 03:03
Yayın tekrarını izliyorumda bilmiyorum ki dediğin yerde ben üst geçite çıktım sen düz gidiyorsun ve kayboldu adam çat çat bugla kaçıyor diyorsun, beceriksiz asla demiyorum araçla fcr yakalamak cidden zor ama orada mantığımı kullanıyorum nereyi düşünürsün diyip satrancımı ona göre oynuyorum orada üst geçitte duruyorum daha sonra ters şeritten kaçıyorum.

#5 - 16.05.2020 03:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 16.05.2020 03:42
Siz gece birkaç kez daha kovalandınız, kovalamacalarda bulunduğum için yazıyorum, Bullet'tan nasıl hızlıca kaçtığınız da anlaşılması zor bir şey doğrusu. Matthew Neustadter, Bullet ile yanınıza bile yaklaşamadı. Bug yaptığınız çok aşikar.

#7 - 16.05.2020 03:51
Yayın tekrarını izliyorumda bilmiyorum ki dediğin yerde ben üst geçite çıktım sen düz gidiyorsun ve kayboldu adam çat çat bugla kaçıyor diyorsun, beceriksiz asla demiyorum araçla fcr yakalamak cidden zor ama orada mantığımı kullanıyorum nereyi düşünürsün diyip satrancımı ona göre oynuyorum orada üst geçitte duruyorum daha sonra ters şeritten kaçıyorum.

Araçla FCR kovalamak zor olabilir evet fakat FCR de nasıl bir FCR ise nos basmış infernus gibi hızlanıyor Allahın hikmetine bak sen.

Bulletle bile yanına yaklaşılamıyor bu FCR nin.

#8 - 16.05.2020 18:22
O rolde Matthew Neustadter karakterim de vardı. Açıkçası kişinin yön tuşlarıyla hızlandığını hiç hatırlamıyorum ki olsaydı görürdüm. Kanıtınızda da yön tuşlarıyla hızlanma olmadığı, kişinin "D" tuşuna bastığı görülüyor (En yavaş şekilde, defalarca izlenildi). Bunlara rağmen yaptı diyorsanız, videonun kalitesinden dolayı görülemiyor.