Konu: [14/05/2020] Giorgi Sulamonvski  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2020 21:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giorgi Sulamonvski , RotasızKaptan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Blackwood , Nova Dawn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 20:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Öncelikle, boks salonunun reklamını görüp aradım ve, konum atılan yere gittim.Gittiğimde etrafta silahlı insanlar vardı, biraz uzaklaştım ve 911'i aradım, konuşuyorken, şahıs yanıma gelip /me Tim'i vurur , gibi bir emote verdi ve beni düşürdü, açıkçası tamamen olaydan uzak birisiydim ve oradan geçiyordum, görevimi yaptım ve birisi random olarak uyarı bile yapmadan beni vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2020/05/14/r4Vbmn.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.05.2020 22:12
Dostum, aktif çatışmaya girdiğimiz de seni bisikletle gördük. Sana kimse ateş etmedi. Uzaklaştın telefonunu eline aldın, yine sana kimse dokunmadı. Telefonla konuştun, çok fazla yaralı var dedin. Yine seni görmeme-görmemize rağmen kimse sana dokunmadı; taki çatışmanın ortasına girip,bizim içimize girip; telefonu göstere,göstere çıkardın. Ve seni vurmak zorunda kaldık, sana rol pasladık zaten ama sen bunu göz ardı ettin. SS almadım ama elimde bir video var, çatışmanın ortasına girdiğine dair.Lütfen daha fazla uzatmayalım, dostum. Yönetici arkadaşımız ilgilensin. Gecen güzel olması dileğimle.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 15.05.2020 00:51
Gündüz vakti sivillerin de olduğu bir bölge de drive-by veya baskın rolleri yapılmaz. Bu tip roller genelde gecenin sessizliğinde gizli saklı yapılır.
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak; dikiş makinesiyle adam vurulmaz.

« Son Düzenleme: 15.05.2020 01:07 KaptanPorsuk »

#3 - 15.05.2020 01:57
Teşekkürler dostum, şehir dışında köy benzeri bir yer. Video sonunda görüldüğü gibi de arkadaşımız, koşmuyor. İçimizde öyle duruyor. Mac-100 muhabbeti içinde pardon dostum. Aktif rolde emote verirken bir 0 yanlış yazmışım ama mizah olarak çok beğendim tatlı duruyor. Hayırlı geceleriniz, sahurlarınız olsun.
« Son Düzenleme: 15.05.2020 02:06 RotasızKaptan »

#4 - 15.05.2020 03:40
Teşekkürler dostum, şehir dışında köy benzeri bir yer. Video sonunda görüldüğü gibi de arkadaşımız, koşmuyor. İçimizde öyle duruyor. Mac-100 muhabbeti içinde pardon dostum. Aktif rolde emote verirken bir 0 yanlış yazmışım ama mizah olarak çok beğendim tatlı duruyor. Hayırlı geceleriniz, sahurlarınız olsun.

Umarım daha iyi şartlar altında daha iyi rollerimiz olur. Bu yaşanan talihsizliğin sorumlusu olmadığınızı biliyorum. Teşekkürler, iyi roller.

#5 - 15.05.2020 22:35
Yeterli savunma.