Konu: [12 Mayıs 2020] Souza Devils @ThrottleStop  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 21:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza_Devils @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @feller @DragonBorn @GokhaNN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:12 Mayıs 2020 , 00:00-01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @GokhaNN adlı arkadaşım ile arasında tartışma oldu. Arkadaşım, @ThrottleStop ' u görüyor ve sopası ile onu yaralı konumuna getiriyor. Kişi bu olay olmamış gibi 20-25 dakika sonra ayaklanıp, aktif olarak olduğumuz mahallede @feller oluşum liderine saldırıyor. Kişinin " Legal " olduğunu belirtmek isterim. Kişinin @feller tanımadığı halde hem fear-rp ihlalini çiğneyip hem yaralı kural ihlali yapmasını görebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1- [ Şikayetçi olduğum kişiyi, @GokhaNN adlı arkadaşım emote vererek dövüyor ve kişi yaralı konumuna düşüyor.] https://www.upload.ee/image/11684301/WYmaga.png
2 - [ Kişi bu olaylar olmamış bir şekilde dakikalar sonra aktif olarak tuttuğumuz mahalleye gelip IC yüzleşmemiş birine sopa çekerek orada duran 8 kişiye saldırıyor. ( Fear-RP ihlali yüzünden jail yediğini belirtmek isterim.) [ https://hizliresim.com/RNjxUL - https://www.upload.ee/image/11680925/sa-mp-822.png ]

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.05.2020 08:52
Savunma yapılacak, ortalıktan yeterli kanıtları topluyorum.

#2 - 13.05.2020 19:12
İlk öncelikle savunmama şöyle başlayayım; 20-25 dakika olayına değinecek olursak orada yaralı rolleri yapıldı, hastanede FAST geçildi. Şahidim olay yerinde bulunan aynı zamanda beni hastaneye götüren Polis Memuru @WALLORAN 'dır. Daha sonrasında Legal olduğumu iddia etmişsiniz, sicilime bakınırsanız Legal olmadığımı anlayacaksınız zaten. Fear-RP ihlali konusunda ceza aldım zaten.. YKİ konusunda dediğim gibi şahidim @WALLORAN 'dır. Kendisi beni hastaneye yetiştirdi zaten rolde, aktif hastane çalışanı olmadığı için rol fast geçildi.

Sopa ile 8 kişiye saldırdığımı iddia etmişsiniz, ancak olay yerine ilk geldiğimde sadece 2 kişiydiniz sopama güvenerek sarıldım, daha sonrasında size saldırdım. Bunun bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

8 kişi olmadığınıza dair kanıdım:
Spoiler: GösterGizle

#3 - 13.05.2020 19:18
Spoiler: GösterGizle

İlk öncelikle savunmama şöyle başlayayım; 20-25 dakika olayına değinecek olursak orada yaralı rolleri yapıldı, hastanede FAST geçildi. Şahidim olay yerinde bulunan aynı zamanda beni hastaneye götüren Polis Memuru @WALLORAN 'dır. Daha sonrasında Legal olduğumu iddia etmişsiniz, sicilime bakınırsanız Legal olmadığımı anlayacaksınız zaten. Fear-RP ihlali konusunda ceza aldım zaten.. YKİ konusunda dediğim gibi şahidim @WALLORAN 'dır. Kendisi beni hastaneye yetiştirdi zaten rolde, aktif hastane çalışanı olmadığı için rol fast geçildi.

Sopa ile 8 kişiye saldırdığımı iddia etmişsiniz, ancak olay yerine ilk geldiğimde sadece 2 kişiydiniz sopama güvenerek sarıldım, daha sonrasında size saldırdım. Bunun bir ihlal olduğunu düşünmüyorum.

8 kişi olmadığınıza dair kanıdım: [spoiler]

Olay yerinde kendisine müdahale edip aktif doktor olmadığı için şahısı ekip aracına alıp ASGH'ye yöneldik, mecburi olarak fast geçip şahsın sorgusunu aldık. O kısımlarda şahitliğimi onaylayabilirim gerisi hakkında bir fikrim yok.

#4 - 14.05.2020 21:07
Farklı birşey söylemiyorsak eğer konu yetkililere kalmıştır.

#5 - 16.05.2020 20:03
8 saat içinde saldırma hakkınız yok, Yaralı Kural İhlali'ne girer. Fear-RP cezasını almış. Karakter cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 16.05.2020 20:11 Heavenly »