Konu: [13.05.2020] Ezio Masqua - DM  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 04:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezio Masqua @kaanaty06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020 03:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Oyuna giriş yaptım ve ilerlemeye başladım sonra kişi gelip "Neye baktın?" dedi ben de anlamsız agresif rolü yüzünden kendimi buralarda eskiden beri olduğumu söylemek için "Aryanlardanım." dedim. Bunu sebep görüp kişi saldırmaya başladı. Hepsi 27 saniyede oldu. PM'den belirttiğim de ise gerekçe olarak rolsel olarak kardeşini "Aryanların" öldürdüğünü söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ile daha önce hiç role girmedim. 27 saniye de bana bunu yapıyor ise kim bilir başka nasıl şeyler yapar. Eğer kişinin kardeşinin ölümü rolsel ibaret bile olsa bunu sebep gösteriyor ise rolün işlenmiş kanıtını rica ediyorum. Buna dayalı rol sergilemesi yanlış.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 04:58 Dexter »

#1 - 13.05.2020 06:07
Karakterimin kardeşini Aryanlar hapishanede döverek öldürdü,ve sonrasında karakterim bunu duyup şehre geldi ve müebbetlik hapise girdi gördüğünü Aryanı öldürmeye çalışmaya başladı,Sizinle kavga etmeden önce hapishanede sevdiğim bir karakter yanıma geldi ve sabah Aryanların onu dövdüğünü söyledi,sonrasında aşağıya yemekhaneye Aryanları aramaya giderken seni gördüm sonrasında karakterin kendine güvenerek Aryan dediğinde karakterim sinirlendi ve şahsa saldırmaya başladı,daha sonrasındada Aryan'ları tekrar bulmak için karakterim bağırmış,Savunmam bu kadar iyi forumlar.

#2 - 13.05.2020 06:19
Karakterimin kardeşini Aryanlar hapishanede döverek öldürdü,ve sonrasında karakterim bunu duyup şehre geldi ve müebbetlik hapise girdi gördüğünü Aryanı öldürmeye çalışmaya başladı,Sizinle kavga etmeden önce hapishanede sevdiğim bir karakter yanıma geldi ve sabah Aryanların onu dövdüğünü söyledi,sonrasında aşağıya yemekhaneye Aryanları aramaya giderken seni gördüm sonrasında karakterin kendine güvenerek Aryan dediğinde karakterim sinirlendi ve şahsa saldırmaya başladı,daha sonrasındada Aryan'ları tekrar bulmak için karakterim bağırmış,Savunmam bu kadar iyi forumlar.
Bunu yine bana saldırman için gerekli bir gerekçe görmüyorum. Sizin yaptığınız aynı şekilde şöyle de olabilir; Ben de siyahilere karşı haz etmiyorum çünkü kardeşim siyahiler tarafından öldürüldü. Bu yüzden tüm siyahilere "Ne baktın?" yada "Sen kömürsün." diyerek saldırabilirim anlamına geliyor. Saat 03:47'de Aryan aramaya aşağıya mı indin? Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 13.05.2020 07:00
Bunu yine bana saldırman için gerekli bir gerekçe görmüyorum. Sizin yaptığınız aynı şekilde şöyle de olabilir; Ben de siyahilere karşı haz etmiyorum çünkü kardeşim siyahiler tarafından öldürüldü. Bu yüzden tüm siyahilere "Ne baktın?" yada "Sen kömürsün." diyerek saldırabilirim anlamına geliyor. Saat 03:47'de Aryan aramaya aşağıya mı indin? Yetkili kararını bekleyebiliriz.
Aktif olarak 22:00'da giriyorum 14:00 veyata 19:00'a kadar aktif rol yapıyorum karakterim hapishane rolleri için oluşturuldu isteyerek müebbetlik atırdım karakterim oldukça agresif ve akli dengesi yarım bir karakter ihlal olduğunu düşünmüyorum varsada Özür dilerim kusura bakmayın.

#4 - 13.05.2020 14:02
Aktif olarak 22:00'da giriyorum 14:00 veyata 19:00'a kadar aktif rol yapıyorum karakterim hapishane rolleri için oluşturuldu isteyerek müebbetlik atırdım karakterim oldukça agresif ve akli dengesi yarım bir karakter ihlal olduğunu düşünmüyorum varsada Özür dilerim kusura bakmayın.
Yönetimden izin almadan akıl sağlığı bozuk / deli rolleri sunucumuzda yasaktır. Kararı bekleyebiliriz.

#5 - 13.05.2020 14:24
Rolün gerçekleştiği bölge "Güvenli Bölge" kapsamında değerlendiriliyor. Ekran görüntülerini incelediğimde  güvenli bölgede şahısa saldırmak için herhangi bir izin almamışsınız. Güvenli bölge kapsamında sizi bir seferlik uyarıyorum. Bir dahaki sefere alacağınız cezanın 2 katını alacaksınız @kaanaty06

Karakterim abisini Aryanlar öldürdü diyerek her gördüğünüz Aryana saldıramazsınız. Gerekli bir sebebiniz olmalı, bir tartışmanız. Agresif rollerden kaçınmalısınız.

Ezio Masqua karakteri DM kapsamında cezalandırılacak.