Konu: [13.05.2020] Luciano Battaglia, Aleandro Russo - DM  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Battaglia - @Manwe the White Aleandro Russo - @Masiva

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uyuşturucu tohumu almak için sisteme ait olan, kişiler ile bir bağı bulunmayan traphouse'ye gittim, odaya girdiğim an kişiler ile daha önce bir role girmediğim halde mermi yağmuruna tutuldum. Neden ateş ettiklerini sorduğumda savaşta olduklarını ve ne yapacağımı bilmedikleri gibi saçma bir sebep sundular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ekran Görüntüleri: GösterGizle

Sundukları sebep: GösterGizle
[16:19:00] (( << Aleandro Russo (48): Bana ateş açmanızdaki sebebi sorabilir miyim? ))
[16:19:11] (( >> Aleandro Russo (48): rolsel. ))
[16:19:15] (( << Aleandro Russo (48): ? :D ))
[16:19:19] (( << Aleandro Russo (48): Rolsel derken? ))
[16:19:29] (( >> Aleandro Russo (48): rol içindeyken tanımadığımız bir araç geliyor normal değil mi dost ? ))
[16:19:36] (( << Aleandro Russo (48): Senin mekanına mı geldim? ))
[16:19:41] (( << Aleandro Russo (48): Tohum almak için sisteme ait olan bir yere geldim. ))
[16:19:58] (( << Aleandro Russo (48): Sen ıssız yerde gördüğün adamlara ateş mi ediyorsun? ))
[16:20:23] (( << Aleandro Russo (48): Geçerli bir sebep sunmayacaksanız şikayet oluşturmak durumunda kalacağım. ))
[16:21:23] (( >> Aleandro Russo (48): Savaş durumundayız tarafını bilemediğimiz için ateş açmak zorunda kaldık, senden gelecek haml ...
[16:21:23] eyi tahmin edemeyiz. ))
[16:21:23] (( >> Aleandro Russo (48): öyle değil mi ? ))
[16:21:31] (( << Aleandro Russo (48): Dalga falan geçmiyorsunuz umarım ))
[16:21:43] (( >> Aleandro Russo (48): rol iptal uygun mu senin için ? ))
[16:21:47] (( << Aleandro Russo (48): Uygun falan değil ))
[16:22:04] (( << Aleandro Russo (48): Ben uyuşturucu almak için eve geliyorum, mekan sizin değil ya da hoodunuz orada değil. ))
[16:22:08] (( << Aleandro Russo (48): Ne silahım var ne başka birşey. ))
[16:22:16] (( << Aleandro Russo (48): Odaya girdiğim an sizin ile role girmediğim halde bana ateş açıyorsunuz ))
[16:22:22] (( << Aleandro Russo (48): Sizin savaşınız beni ilgilendirmiyor dost ))
[16:22:27] (( >> Aleandro Russo (48): Peki dost. ))
[16:22:40] (( << Aleandro Russo (48): Savaştasınız diye her ıssız tenhada gördüğünüz adama ateş açacaksanız işiniz böyle zor. ))
[16:22:55] (( << Aleandro Russo (48): Silahımı gördüyseniz silah doğrultursanız, yaparsınız rolünüzü ))
[16:23:07] (( << Aleandro Russo (48): Böyle her gördüğünüz adama "savaştayız tarafını bilmiyoruz" diyerek ateş açmanız çok saçma.

Ek açıklamalar(varsa): Luciano Battaglia'nın ateş ettiği ekran görüntüsünü alamadım, oyuna girdiğim an ateş açtıkları için herşey çok ani gelişti sadece kısıtlı ekran görüntüleri toplayabildim. Kendileri de kabul ediyor ateş ettiklerini zaten.
 Ayrıca Luciano Battaglia ateş ettiğini inkar ederse bu da Aleandro Russo'nun hile kullandığını işaret eder. İlk sunduğum ekran görüntüsünde Aleandro uzi ile ateş açıyor, yani ben duvar arkasındayken hasar yememin tek bir yolu var, o da shotgun ile ateş açılması. Shotgun da sadece Luciano'da olduğu için Luciano'nun da ateş açtığı bu şekilde kanıtlanabilir.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 17:06 murderscene »

#1 - 14.05.2020 16:14
Yirmi dört saattir savunma yapılmadı, defalarca şikayeti inceleyip yanıt yapmadan gitmeleri savunma yapmayacaklarını gösteriyor. Sonuçlanabilir, bir özür beklerdik.

#2 - 15.05.2020 02:34
Luciano Battaglia için yetersiz kanıt. Chatlog geçmişi kanıt olarak sayılamaz.

Aleandro Russo karakteri DM kapsamımda cezalandırılacak