Konu: Ortak nezaket 11.05.2020 Rafael Ragazzo  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.05.2020 14:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael Ragazzo @ @Vuslat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2020 - 14.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmasını yediremeyip video çekerek şikayet açmış şikayet açabilir o sorun değil ama şikayette ukalaca kışkırtmak için bazı cümleler kullanmış ve ben jail yedikten sonra bana İyi istiharetler dilerim diye kışkırtıcı bir PM atıyor amacı nedir anlamadım illa ailevi değerlerine küfür edip banlanmamı mı istiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
&feature=emb_logo

&feature=emb_logo

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 11.05.2020 15:55 Atilla »

#1 - 11.05.2020 14:51

Atilla beye tüm içteliğim & samimiyetimin bir nişanesi olarak mesaj yoladım, lâkin bu iyi niyetime karşılık olarak sergilemiş olduğu bu tutum hiç hoş değil.

#2 - 11.05.2020 14:52

Atilla beye tüm içteliğim & samimiyetimin bir nişanesi olarak mesaj yoladım, lâkin bu iyi niyetime karşılık olarak sergilemiş olduğu bu tutum hiç hoş değil.

Nedense bu şikayet açıldıktan sonra özür diledin, yapacak bir şey yok iyi forumlar dilerim.

#3 - 11.05.2020 15:15

Spoiler: GösterGizle

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulmasını yediremeyip video çekerek şikayet açmış şikayet açabilir o sorun değil ama şikayette ukalaca kışkırtmak için bazı cümleler kullanmış ve ben jail yedikten sonra bana İyi istiharetler dilerim diye kışkırtıcı bir PM atıyor amacı nedir anlamadım illa ailevi değerlerine küfür edip banlanmamı mı istiyor.

&feature=emb_logo

&feature=emb_logo

Bay Atilla sanırım forum kuralarına pek hakim bir kişi değil.
1- Arkadaş vurulmasını yediremeyip video çekerek şikayet açmış " Sizin beklentiniz neydi ? + A'aa ne güzel kural ihlali yapıyor arkamı dönüp devam ediyim başkalarınada böyle ihlaller yapmaya devam etsin. "
2-PM atıyor amacı nedir anlamadım illa ailevi değerlerine küfür edip banlanmamı mı istiyor, Çirkinleşmenin alemi yok, foruma 21 yaşında yazıyor birşey yapacaksan yaparsın yani 11 yaşında gibi öyle yapayım'mı? böyle yapayım'mı? pek doğru değil. Öfkelenmişsin bu hissin güzel bir enerjisi var haklısın jaildesin 4 duvar haraket edemiyorsun bu enerjini foruma böyle tatsız eleştiriler ile yansıtma, dediğim gibi yapabiliyorsanız yapın bay Atilla.

Olması gereken şikayet;

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi beni tahrik ediyor Screen-Shot mevcut.
* Resim *
Savunma: Kişiyle bir şey konuşmak istedim bu tür bir giriş yaptmı kusura bakma lütfen.

End.

Kişinin bu tutumundan dolayı Ortak Nezaket Kapsamında gerekli ceza-i işleme tabi tutulmasını rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim.

#4 - 11.05.2020 15:40

Spoiler: GösterGizle

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

&feature=emb_logo

&feature=emb_logo

Bay Atilla sanırım forum kuralarına pek hakim bir kişi değil.
1- Arkadaş vurulmasını yediremeyip video çekerek şikayet açmış " Sizin beklentiniz neydi ? + A'aa ne güzel kural ihlali yapıyor arkamı dönüp devam ediyim başkalarınada böyle ihlaller yapmaya devam etsin. "
2-PM atıyor amacı nedir anlamadım illa ailevi değerlerine küfür edip banlanmamı mı istiyor, Çirkinleşmenin alemi yok, foruma 21 yaşında yazıyor birşey yapacaksan yaparsın yani 11 yaşında gibi öyle yapayım'mı? böyle yapayım'mı? pek doğru değil. Öfkelenmişsin bu hissin güzel bir enerjisi var haklısın jaildesin 4 duvar haraket edemiyorsun bu enerjini foruma böyle tatsız eleştiriler ile yansıtma, dediğim gibi yapabiliyorsanız yapın bay Atilla.

Olması gereken şikayet;

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi beni tahrik ediyor Screen-Shot mevcut.
* Resim *
Savunma: Kişiyle bir şey konuşmak istedim bu tür bir giriş yaptmı kusura bakma lütfen.

End.

Kişinin bu tutumundan dolayı Ortak Nezaket Kapsamında gerekli ceza-i işleme tabi tutulmasını rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim.

En azından jail de olan birine cevap veremiyeceğini bile bile kışkırtmıyorum veya videolarda kışkırtacak tabirler kullanmıyorum ben böyle kelimeler kullandıysam bence bunun sebebini sen benden daha iyi biliyorsun bir de gelmiş Atilla nın ortak nezaket kapsamında cezalandırılmasını istiyorum demişsin cidden baya komiksin.

#5 - 11.05.2020 17:04
Ortak Nezaket kuralı kapsamında cezalandırılacak. Kişi, açtığınız şikayet sonucu jaile giriyor ve sonrasında bu PM'yi gönderiyorsunuz. Kim olsa bundan rahatsızlık duyar. Hoş değil. Onun dışında @Atilla, forum üzerindeki üslubunuzdan dolayı uyarı puanı eklemek durumundayım. Her iki taraf, hal ve hareketlerinize bu şekilde devam etmeyin; ikiniz de zararlı çıkıyorsunuz.