Konu: Metagaming şikayeti.  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 22:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Coffey @jagh3t

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2020   /  13.47 ve 14.01

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Defalarca ıc/ooc karıştırdı ve bunların sadece 2 sini ss aldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/wV9QzY  ve https://hizliresim.com/Tk56vB

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 05.05.2020 22:08
Şikayeti itiraz ediyorum. Ben orada şaka yaptım yani şöyle ki; . Yani ben ooc olarak şaka yaptım tabi ki onu uygulamak zorunda değil. Uygulaması söz konusu bile değil. Pm den yazdıklarım bir anlam ifade etmez. Orada karakterim öyle duruma düşmesini istemedim diye öyle yazdım ama bu demek değidir ki yapmasını engelliyorum hattaha alakası bile yok. Ortada bir meta yok.
Ve başka karakterden bilgi alıp aktardığımı söylemişsin öyle bir kanıtın bile yok ki olamaz çünkü öyle birşey yok.
Kendisi benim OOC söylediğim bir şeyi IC yansıtmıştı ama malesef ki ssim yok.Kendisine bu durumu söylediğimde boşver kim görücek dedi ama bunun da ss'i yok. Bundan sonra her şeyi SS alıcam.
Roldeyken Discord, Teamspeak vs kullanmadım. Kanıtı bile yokken böyle birşey yazması da bana kininin olduğunu gösterir ama neyse.
« Son Düzenleme: 05.05.2020 22:12 jagh3t »

#2 - 06.05.2020 01:15
@jagh3t tekrar IC'i OOC'e çarpıtmayın lütfen. Uyarıyorum. @SmokinAfro, siz de "uyardım" diyorsunuz ama random atarak cevap vermişsiniz.