Konu: [01.05.2020] Vitorrio_Andolini Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2020 01:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vitorrio_Andolini @   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Santi_Zacarias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Merhabalar kişi ile İC olarak düşmanlığımız var yolda tek yakaladık ve emoteleri düzgün bir şekilde vererek kişiyi ezmeye çalıştık fakat kişi hiç bir şekilde role uymadı GBİ alana kaçtı sürekli GBİ alana girdi gerekeni yapılmasını arz ederim bu arada kişi illegal birlikte nasıl oluyorda LSPD'ye sığınabiliyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:       

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 01.05.2020 21:18 HUSODAYE »

#1 - 04.05.2020 07:00
@Smokey, savunma yapın.

#2 - 05.05.2020 05:31
Adamlar benim GBİ'da üstümü aramaya çalıştı ve ben direk kaçtım + olarak beni gasp etmeye çalıştılar. Rolsel ezme rolü yaptılar fakat sistemsel ezemediler. o karakterimde köstebek rollerine girmeyi düşünüyordu çünkü Battaglia ailesi tarafından öldürülmek isteniyordu bu yüzden polislere şikayet ettim ve sonunda Cordizelli ailesi ile beraber beni Battaglia CK etti burada sistemsel ezilme olmadı şahıslar ASGH'de beni gasp etmeye çalıştılar ve agresif rol iznine eksi vermeme rağmen hala üstümü aradılar. Rolsel ezmenin bile Car-Ramming'e gireceğini düşünüyorumki Car-Ramming serverda yasak. Bu şahıslar artı olarak sebebini bilmediğim bir şekilde telefonumdan arayıp taciz ediyorlardı ki bu OOC kin. Neden kinlendikleri hala benim için çok büyük bir soru fakat size şunu söyleyeyim. Bu serveri V1'den beri oynuyorum ve bu adamlar yüzünden Vice'daki en büyük kanserimi oldum. Sistemsel ezemiyorlar ezemedikleri için rolsel ezmeye çalışıyorlar emote bile verseler sistemsel kaçtığımdan dolayı ezemiyorlar ve süremiyorlar. Burada şahıslar rolsel olarak yapsalar bile sistemsel yapmaları gerek olan olayı yapamadıkları için emotelere başvuruyorlar. Burada kendimin haklı olduğunu düşünüyorum ve kararı admine bırakıyorum.

#3 - 06.05.2020 01:06
Market caddesi de güvenli bölgedir ve kişiyi market caddesinde kasti eziyorsunuz. Ayrıca Vitorrio, illegalsin ve kişileri bu karakterinle ihbar edemezsin. İki tarafın da hatasını görüyorum ve iki tarafı da uyarıyorum, rollerinize bu şekilde devam etmeyin. Kilit.