Konu: James Rochetti 05.05.20  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 01:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Rochetti @Castellano

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - 44'th Undercover Corner Nigga's Birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.05.2020 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs vurulmasına rağmen yaralı rolü yapmadı ve kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -Bildiğim kadarıyla vurulan şahıs yerde yatıp yaralı rolü yapması gerekiyor fakat polisin geliceğini bildiği ve silahını kaybetmemek için kaçıyor.

« Son Düzenleme: 05.05.2020 02:04 asman »

#1 - 05.05.2020 02:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.05.2020 02:03
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 05.05.2020 02:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 05.05.2020 02:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 05.05.2020 03:35
Öncelikle herkese merhaba, uzatmadan savumaya geçiyorum.
[spoiler] [img width=940
http://

Bu ekran görüntüsünde görüldüğü üzere fall çekmişim, aslında daha önceden vurulmuştum ve beş dakika bir süre gibi karakterimin bekleyip kendisine gelmesini bekledim.Geldikten sonra koşmadan sadece yürüyerek kaçtım.Ekran görüntülerinde koşarak gittiğime dair bir kanıt göremiyorum.Elinizde buna dair bir kanıt varsa atabilir.Ek olarak gerekli rolümü yaptıktan sonra sadece "w" tuşuna basarak ilerledim.Yeri geldiği zaman da durdum.
Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez.  İdda edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiç bir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)

İki tarafın birlik lideri şikayet açılmayacağına dair kendi aralarında konuşmuşlardı ama sanırım bir yere kadar sürdü bu karşılıklı anlayış çünkü karşı taraftan da birçok hata yapıldı.Birlik yetkilileri de bundan dolayı rolü rol de tutmaya karar vermişti ama sanırsam birkaç arkadaşımız dayanamadı.Neyse konuyu saptırmadan devam ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:]

Belirtmeliyim ki burada kişi, biraz eksik bilgl(?) veya anlık heyecandan dolayı direkt "180 SANİYESİ BİTİNCE YARALI ROLMÜYOR VE KAÇMAYA BAŞLIYOR" yazmış fakat belirtmek isterim ki ilk ekran görüntüsünde 180 saniye beklediğimi söylüyor fakat orada /fall 2 çekmiş bekliyorum.Eğer bu hataysa ya düzeltin ya da kaldırın.Anlık heyecanlardan dolayı yanlış bir şekilde iddia da bulunup ne yetkiliyi yorun ne de kendinizi aciz gösterin.

Merhaba @yamanxx , kendin de böyle bir davranış yapmışsın ve eğer benim beş dakika bir süre bekleyip ardından kalkıp gitmem sıkıntı oluyorsa senin de beklemeden yaptığın bu olayı da şu eklerde belirtmek isterim.

Kişi bu ekran görüntüsünde yaralı ve 36 saniyesi var. Saat 00.34 .

Kişi bu ekran görüntüsünde yaralı süresi bitmiş, araca yaslanma rolü yapmış.Saat 00.35 .

Kişi burada ayağa kalktığına dair bir emote vermemiş.Minimap'a bakarsanız yer değişmiş /İsteyen yer görüntüsüyle ile de anlar neyse/ ve tekrardan vurulmuş.Saat ise 00.37

Son olarak toparlamak gerekirse
Tekrardan belirtiyorum ki ekran görüntülerinin çoğu yeri kırpılmış şekilde. Ne chatlog gözüküyor, ne de karakterinizin canı ve parası. /Son ekran görüntüsünde  sadece gözüküyor/ Karakterim kendince yaralı rolünü yaptı. 180 saniye yaralıdan sonra benim /fall 2 çekleyip ve bir süre de öyle bekleyip, gerekli rolü yapıp sadece "w" tuşuna basarak ve gerekli yerlerde duraklayıp; emote vermeden karakterime soluk alıp kendisine gelmesi için de süre tanıdım.

PD oyuncularının benim yaptığım yaralı rolünün bitip, karakterimin toparlanacak dereceye gelip ve sadece "w" basarak yürümem yakalanmama sebep olduysa, bu benim değil PD'nin IC suçudur. Kaçtıktan sonra da zaten bir saat gibi bir süre saklanma rolümü de yaptım.

Dediğim gibi iki taraftan da IC olarak birçok hata gördüm. Kişiler şikayeti çekerse ve IC olayı IC'de bırakmak isterse benim için problem yok.Kişiler ile herhangi bir problemim de yok.İki tarafta aynı şekilde IC kayıp verdi yaklaşık olarak.

Ceza alacaksam da yetkilinin yapılan diğer hatalarını da gözden geçirmesini isterim.

İyi geceler, iyi roller.
Şahitliğini belirten çoğu kişi de gerekli rolleri yapmayıp sadece koşarak kaçtı fakat ekran görüntüsü almadım. Sözlü uyarı da yeterli olur.Kişilerle dediğim gibi bir problemim yok.

« Son Düzenleme: 05.05.2020 03:37 Castellano »

#6 - 05.05.2020 03:44
Öncelikle savunmam için teşekkürler.Konu tekrardan incelendi ve yanlış anlaşılma olduğu farkedildi konu kilit.

#7 - 05.05.2020 03:44
Şimdi arkadaşım burada ki şikayete beni de dahil etmişsin peki açıklamamı yapayım,gördüğün üzere ilk başta araca yaslanarak yaralı rolü yapıyorum ardından emote vererek doğruluyorum,topallayarak ilerliyorum ki fazla uzun sürmüyor en fazla 20 adım bile atamıyorum polisler tarafından yakalanıyorum,Polis arkadaşlara rolün gidişatını sorabilirsin, chatloglara da bakılabilir sıkıntı yok.

#8 - 05.05.2020 05:24
@asman, şikayeti geri çeksen de ekleyeyim; revive süresi dolmuş, bu durumlarda kalkıp gitmesini direkt olarak Non-RP, PowerGaming olarak algılamamalısın. Hafif yaralanmış olabilir. Zorlanarak veya yürüyerek gitme rolü yapabilir, yara durumuna göre. Arşiv.