Konu: [05.05.2020] Austin Hughes, Rosemary Valentine  (Okunma sayısı 315 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.05.2020 17:46
Kendi ekran görüntünüzde görüldüğü üzere do kanalından /do MG yapmayınız ve hatalı rol olduğunu /do kanalından belirtiyorsunuz. Bu tür şeyleri PM yolundan belirtebilirsiniz ki /do kanalından böyle bir belirtme yapılamaz.

Kimliğinizi almak için size en az altı ikazda bulunmuş bulunuyoruz ki size her fırsatta şans tanıdık. Ama siz sadece /do kanalından makbuzu sorup /b kanalından bu tür hatayı dillendirmeye devam ettiniz. Benim ifadelerim bu kadar, yetkililer tarafından sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 05.05.2020 17:57 Kılem »

#11 - 05.05.2020 17:46
Rolünü ciddiye aldığını söylüyorsun ve bunları yapıyorsun oldukça ilginç, sonuçlanabilir.

#12 - 05.05.2020 17:48
Kendi ekran görüntünüzde görüldüğü üzere do kanalından /do MG yapmayınız diyorsunuz. Bu tür şeyleri PM yolundan belirtebilirsiniz ki /do kanalından böyle bir belirtme yapılamaz.

Kimliğinizi almak için size en az altı ikazda bulunmuşA bulunuyoruz ki size her fırsatta şans tanıdık. Ama siz sadece /do kanalından makbuzu sorup /b kanalından bu tür hatayı dillendirmeye devam ettiniz. Benim ifadelerim bu kadar, yetkililer tarafından sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle

Attıgın ss'i kırpmanın nedenini sormam saçma olmaz herhalde. /do kanalından da yazsam /b kanalından da yazsam siz bu yazdıklarımı asla ve asla IC dökemezsiniz.

#13 - 05.05.2020 17:49
Rolünü ciddiye aldığını söylüyorsun ve bunları yapıyorsun oldukça ilginç, sonuçlanabilir.
Yaptığım bir şey yok. /b böldüğüm doğru, daha sonrasında zaten sürekli roleplay uyarmısın dediğinizden sonra /b den yazmayı bıraktım, zaten /b den böldüğüm yeri atmışsın sadece video içerisinden 1-2 saniye daha ileri gitseydin tamam, pekala özür dilerim yazdıgım çıkacaktı /b den.

#14 - 05.05.2020 17:50
Burada kavga çıkarmaktan ziyade kendi hatanızı göstermek üzere geldim. Ekran görüntüsünü sizin kendi ekran görüntünüzden alıp sadece yaptığınız hatayı göstermek için kırptım, tam görüntü sizin açtığınız ekran görüntüsünde gözükebilir. Tartışmaya girmeden konu kapanırsa hepimizin sağlığına olur, teşekkür ederim.

#15 - 05.05.2020 17:51
Sadece /do 'dan değil /do'dan belirttikten hemen sonra /b kanalından da belirttim ve bunu IC ye döktünüz. Sonuç olarak MG yaptınız, teşekkürler. Hatam olarak bir tek /b oldugunu düşünüyorum. Bundan başka bir hatam yok bana göre. Zaten sonradan yapmayacağımı belirttim, ve daha sonra rolü bölmeyi bıraktım.

#16 - 08.05.2020 01:00
 Gördüğüm üzere iki tarafında hataları bulunuyor rolde. Bir tarafın "dalgınlık" gereği kimliği almadan makbuzu geri uzatması ve sonrasında buradaki açığı rolle kapatmaya çalışmaları var. Diğer tarafta da /do kanalını sıradan bir chat gibi kullanılması ve bu süreçte sürekli olarak karşı tarafı rahatsız etmesi.

Eğer rolle ilgili beğenmediğiniz bir durum görürseniz kişiyle PM aracılığıyla iletişime geçersiniz ve durumu izah etmeye çalışırsınız, ortak bir paydaya varamıyorsanız oyuncu şikayetlerine konu oluşturursunuz. Ayrıca /do kanalının kullanım karşıdaki kişiye bir durum durum bildirmektir.

PD tarafında ise kimliğin alınmaması ve bu yüzden rolün devamında gördüğüm kadarıyla makbuzun eksik doldurulması şeklinde ilerleyen bir rol olmuş anladığım kadarıyla. Karşı taraf da bunu reddetmiş. 

Kısaca iki tarafın hataları bulunuyor, şimdilik iki tarafı da uyarıyla geçiştireceğim. Devamı durumunda işlem uygulayacağız. İyi roller & forumlar.