Konu: [5.5.2020] Napoleon_Maynard, emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 22:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Napoleon_Maynard Epheuis
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  5.5.2020 22:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kaza rolünden sonra küfretmeye başladı, bende emote verip saldırınca emote vermeyip bayıltıyor olay yerinden ayrılıyor.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roldeyken böyle bir rol yapmayı planlayıp emote vermesi gerekirken emotesiz saldırıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 06.05.2020 01:12
@Epheuis, savunma yapmanız gerekiyor.

#2 - 06.05.2020 01:40
Öncelikle iyi forumlar. Şahıs non rp driving yaparak karşı şeritten şeridime girip bilhassa çarpıyor. Tabi ne yazık ki buraların kanıtını alamadın aynı kazayı dünde gerçekleştirdi. Sonrasında haklıymış gibi söylemlerde bulunuyor ardından karakterim doğal olarak sinirleniyor. Sonrasında şahıs brawla giriyor. Biri brawla girince karşılık vermek için emote vermemize gerek yok bu yanıtını yazmadan hatta /soru'dan sorupta geldim. Video ekte:

Spoiler: GösterGizle

0:39'da alt taba atarak video sonuna kadar aktif rolde AFK alıyor. Şahısın Aktif rolde AFK kalmaktan cezalandırılmasını talep ediyorum.

#3 - 06.05.2020 02:17
Rol dahilinde ilk yumruk atan kişiye savunan taraf emotesuz karşılık verebilir, sorun yok. Ayrıca rolden sonra AFK kalmışsınız, bunun için de sizi uyarmış olayım.