Konu: [03.05.2020 - Keefe Clifford] PowerGaming / Non-RP  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe_Clifford / Nraxy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Adez Brewer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020 21:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) POWERGAMİNG

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamun aleyküm, arkadaşa Mac-10 model bir otomatik silahla ateş ediliyor, realistik bakımda düşünürsek Mac-10 silahı 45'lik mermiler atar, 1.145 civarı bir rpm'e sahip 45mm'lik mermisi, bu demek oluyor ki hareket edemeden delik deşik olursun. Bu arkadaş bir süre mermi yedikten sonra işyerine giriyor. Bu bir kural ihlalidir, realistik bir roleplay ortamında bunu yapmak imkansızdır

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.05.2020 01:50
Ben burada şikayet açılacak bir durum göremiyorum. Mermi yediğimi ve yaralı olduğumu söylüyorsunuz fakat sistemsel olarak düşmediğim sürece yaralı sayılmam. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

O interior birliğe bize ait bu yüzden rahatça oraya girerek saklandım hatta saklanma rolü yaptığıma dair kanıt atayım;
https://i.imgyukle.com/2020/05/04/rN6zZY.png

#2 - 04.05.2020 02:02
Ben burada şikayet açılacak bir durum göremiyorum. Mermi yediğimi ve yaralı olduğumu söylüyorsunuz fakat sistemsel olarak düşmediğim sürece yaralı sayılmam. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

O interior birliğe bize ait bu yüzden rahatça oraya girerek saklandım hatta saklanma rolü yaptığıma dair kanıt atayım;
https://i.imgyukle.com/2020/05/04/rN6zZY.png
Bu kusursuz rol için sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım fakat;
Mermiden hızlı koşamazsın, yaralı rolü değil fakat içeriye gireceksin kapıyı arkandan kapatacaksın bunlar sıradan bir insanın yapamayacağı şeyler. O sırada makarna süzgecine dönmüş olursun zaten.

#3 - 04.05.2020 18:24
Karşılıklı halledildi, yanlış anlaşılma.