Konu: [03.05.2020 - Cornelius Harrington] NON-RP / Yaralı kural ihlali/ Power Gaming  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Cornelius_Harrington @Tokol

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma alanında bulunan silah modelleri liste olarak; Uzi/AK/Shotgun/Deagle her tür silahın bulunduğu bir tarafta saldırıyı yiyen taraftasın, buradan aldığın hasar büyük olacaktır. (11 dakikada iyileşemeyecek kadar büyük bir hasar)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.05.2020 02:17
Böyle sinsi bir hareketin yapılacağını ön görmüştüm, açıklamamı hemen yapayım. Belirttiğiniz hareketlerin hepsini mahallede yaptığınız rezilliği video kaydına alabilmek için yapmış bulunmaktayım. Rezillik bittikten sonra rolüme şöyle devam ettim ve gece boyu hastaneden çıkmış roleplayi yaptım. Olayların oluş vakti belli, timestamp açıktır dikkatinizi çekerim:

#2 - 04.05.2020 02:33
Spoiler: GösterGizle
Böyle sinsi bir hareketin yapılacağını ön görmüştüm, açıklamamı hemen yapayım. Belirttiğiniz hareketlerin hepsini mahallede yaptığınız rezilliği video kaydına alabilmek için yapmış bulunmaktayım. Rezillik bittikten sonra rolüme şöyle devam ettim ve gece boyu hastaneden çıkmış roleplayi yaptım. Olayların oluş vakti belli, timestamp açıktır dikkatinizi çekerim:

Yani açıkçası senin benim rolümden sonra ne halt yediğin gram umrumda değil, bunu merak etmiyorum. Benim rol keyfimi kaçıracaksan bunu adabıyla yapacaksın rezillik dediğin şeyi yapmak için can attığını hissedebiliyorum. Elbet sizin de sıranız gelir.

#3 - 04.05.2020 02:39
Mantıklı Türkçe cümleler kurduğunuzda iletişime geçebiliriz. Başka platformlarda milyonlarca kez vurulmuş birisi olarak vurulduktan sonra nasıl rol yapılacağını çok iyi biliyorum, doğru bir vuruşun da nasıl olması gerektiğini. Ben gerekli savunmamı yaptım, gerisi yönetime kalmıştır, iyi geceler.

#4 - 04.05.2020 02:55
Mantıklı Türkçe cümleler kurduğunuzda iletişime geçebiliriz. Başka platformlarda milyonlarca kez vurulmuş birisi olarak vurulduktan sonra nasıl rol yapılacağını çok iyi biliyorum, doğru bir vuruşun da nasıl olması gerektiğini. Ben gerekli savunmamı yaptım, gerisi yönetime kalmıştır, iyi geceler.
Belli rollerinden

#5 - 04.05.2020 18:24
Karşılıklı halledildi, yanlış anlaşılma.