Konu: [28.04.2020 - William Scott] Hile Kullanımı / GOD  (Okunma sayısı 471 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.04.2020 00:27
Öncelikle fotoğrafını çektiğiniz karakter benim karakterim yani siz bina çevresinde William'ı veya Erwini görmediniz görsellerden bu sonuç çıkıyor. Ayrıca bulunduğumuz yer bir kasaba, bu şuna benziyor bana biz las venturastayız diyerek benim sizi bulmam gibi. Mekanımızı kumar bağımlılarına sorarak bulmanız daha mantıklı olurdu ki biz buna bir şey diyemezdik.

Ek olarak bir karakterin AFK sayılması için isminin yanında kum saati çıkması gerekmiyor. Yani ben tepkisiz bir şekilde boş boş duruyorsam emote'ye tepki vermiyorsam bu AFK olduğum anlamına gelir. O kural suistimal edilmesin diye zaten ek kısmında belirtilmiş; rol ortasında afk bırakmak gibi. Sizin yaptığınız size AFK kişilerle role başlamak umarım farkı size anlatabilmişimdir.

O sürekli rol kuralını çok yanlış anlamışsınız tekrar okumanızı öneririm.

Size numara verdiğimiz rol esnasında, sizinle yakın temasta olan William idi. Yani Erwini işe karıştırmanız için karakterinizin 180 derece arkaya dönüp gece görüşüyle aracın içini görebiliyor olması gerekir. Araçlardan anlamınız normal tabi eğer plakalarına baktıysanız ne de olsa realist bakacak olursak o tip araçlar kasabada yaygın olarak kullanılabilir.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 00:33 KaptanPorsuk »

#11 - 29.04.2020 19:54
Bug olabilitesi olan bir durum ise; yönetim bunu değerlendirmelidir elbette. Ancak bug olabilitesi yok ise, gereği de yapılmalıdır diye düşünüyorum. Elbette ki temennim; bug sonucu oluşan bir yanlış anlaşılmadır. Kimsenin banlanması bizim artımıza/avantajımıza değildir, aksine, beni üzer. Oyun bu en nihayetinde.

#12 - 29.04.2020 20:11
Merhabalar, vatansever bir kaç ss daha paylaştı benimle görüldüğü üzere ortada bir mix veya retarded rp durumu yok, yalnızca AFK kuralı ihlali olduğunu düşünüyorum. Nasıl olduğunu bilmiyorum bir çeşit bug belki başka bir şey yönetimin yanıtı merakla bekliyorum.

ECT

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#13 - 01.05.2020 07:32
Tüm sorulara ışık tutacak videoyu ekte paylaşıyorum. Bilgisayarımda video düzenleme programı olmadığı için rastgele bir şekilde editlemeye çalıştım. Çok profesyonelce bir çalışma olmadığı için özür diliyorum. Zaten amaç ortada oluşan yanlış anlaşılmayı gidermek olduğu için video yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

link: https://streamable.com/ms2yzk
yedek link: https://gofile.io/?c=YJpyL9

Aynı şey bizim başımıza gelse aynı tepkiyi verir miydik? Evet verirdik, sanıyorum ki bu durumda kim olsa aynı tepkiyi verecektir. Ancak dikkat edilmesi gereken şey ise her zaman olayların göründüğü gibi olmadığıdır. Evet çektiğiniz videoda William'ın canı gitmemekte ancak bunun tek sebebi illegal bir yazılım kullanımı olamaz, SAMP çokta yeni bir oyun olmamakla birlikte single/multiplayer olarak kendi içerisinde birçok bug bulundurmakta.

Bu olay ilk yaşandığında gördüğüme açıkçası inanamadım, evet canı gitmiyordu ama ortada bir terslik olduğu kesindi. Çünkü arkadaşımın herhangi bir illegal yazılım kullanmadığına emindim. Bu problemin animasyonlardan olabileceğini yazmıştım ancak bu pek önemsenmedi. Bu durumda sonuçlanmıştır diye umuyorum teşekkürler.

Ek olarak William Scott adlı karakter ile oynayan arkadaşımız Polonya üzerinden bağlandığı için foruma girememekte, onun yerine bizler bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Tekrardan teşekkürler.

Edit: Yedek link eklendi.
« Son Düzenleme: 01.05.2020 07:38 ECT »

#14 - 01.05.2020 09:30
Her şeyden öte, iyi niyetiniz dahi yeterli. Ben ikna oldum şahsen. Konuyla ilgili herhangi bir şikayet kalmamıştır. Eğer bir program kullanıyor olsa dahi ileride mutlaka ortaya çıkacaktır. Şu an için ben yeterli cevapları aldığımı düşünüyorum, herhangi bir şikayet kalmamıştır.

Samp'ın azizliği diyelim, neyse ki geri dönülmez bir sonuca çıkarmadı, buna sevindim. Bazen bu tarz talihsizlikler olabiliyor elbette. Tıpkı sizlerin de belirttiği gibi, kim olsa da aynı tepkiyi verir diye düşünüyorum ben de.

Herkese iyi eğlenceler dileriz, keyifli roller (:

#15 - 08.05.2020 00:40
Diğer şikayetteki gibi bug durumu, konu biraz geri planda kalmış gecikme için üzgünüm.