Konu: Josep Masquerade  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2020 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Masquerade @burak10

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.05.2020 / Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Balık tuttuktan sonra arabam olmadığı için normal bir şekilde mahalleye doğru koşuyodum ve bu arkadaş durduk yere pm den bu mesajı yazdı bana,soru işareti attım yanlış yazmıştır belki diye ama cevap da vermedi daha sonra.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.imgyukle.com/2020/05/05/rXDrgY.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın hakettiği cezayı almasını arz ederim.

#1 - 05.05.2020 00:42
Şahısın forum profiline basınca kaostan besleniyorumun profiline atıyor.O forum adresi Joseph'e ait.

#2 - 05.05.2020 00:59
Savunma yapın @burak10.
Konu başlığını şablona uygun hale getirin.

#3 - 05.05.2020 01:04
Cidden görünce şaşırdım bundan neyin şikayetini açabilirsin anlamış değilim.Ben arkadaşa yazdım diye biliyorum hatta o da cevap vermiyo sanınca discorddan yazdım arkadaşııma senin yazdığın şeyide göremedim , bariz yanlış yazılmış hele 1cümle birşeyden şikayet açmanda ne bileyim yani ne gerek var.

#4 - 05.05.2020 01:19
Savunma yapın @burak10.
Konu başlığını şablona uygun hale getirin.

neyi yanlış yapmışım anlamadım?

#5 - 05.05.2020 01:21
Cidden görünce şaşırdım bundan neyin şikayetini açabilirsin anlamış değilim.Ben arkadaşa yazdım diye biliyorum hatta o da cevap vermiyo sanınca discorddan yazdım arkadaşııma senin yazdığın şeyide göremedim , bariz yanlış yazılmış hele 1cümle birşeyden şikayet açmanda ne bileyim yani ne gerek var.

Ortak Nezaket'in ne olduğunu okursan anlarsın neden açtığımı.
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Ben orada belki yanlış yazmışsındır diye ? işareti attım ama geri dönüş almadım,şikayet açmak da hakkım var gayet geçerli bir sebep bence ve sokakta koşarken bi anda bu pm geldi,arkadaşına falan attığını sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 05.05.2020 01:23 ArdaGuven »

#6 - 05.05.2020 01:43
"Koş" kelimesini kullanmandan dolayı bunu doğrudan ona karşı söylediğini düşünüyorum. Ortak nezaket kuralı kapsamında işlem göreceksiniz.