Konu: MetaGaming / CR / Non-RP / DM / Fear-RP  (Okunma sayısı 526 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.04.2020 18:04
Adamların kural ihlalini yaptığına dair kanıtın olduğunu düşünüyorsun, ama her yerde bangır bangır bağırıyorlar. "Kural ihlaline karşı ihlal ile karşılık vermeyin"
Discord üzerinden sesli iletişimdesiniz, devamlı olarak IC bilgileri OOC olarak diğer tarafa aktarıyorsun bu bir mixtir.
Adamlar seni rol sırasında uyarıyorlar, kenara çek konuşacağız. Bu bir illegal rol değildir, kaçmak zorunda değildin.
Adamların illegal mi legal olduğunu bilmeden kaçtığın için başına geleceklere katlanmak zorundasın ki adamlar illegal. Seni vurmak ile tehdit ediyorlar, araçtan inip koşmaya başlıyorsun onca kazanın ardından.
Adamlar sana araçla çarpıyor devam ediyorsun, kaza rolü falan hiç birşey yok. Kardeşin yaşındaki adamlara kin gütmezsin ama oldu ki onlar yaptı diye senin de yapma hakkın yok. Bu her sunucuda her rol ortamında böyledir, değişmez. İyi oyunlar dilerim objektif bir bakışla karar verilmesinin taraftarıyım.
Adminler gerekli olursa Logları inceleyip bizim o sırada aktif olmadığımızı görebilirler her hangi bir mixing söz konusu değil.
Mixing kuralında aktiflik pasiflik söz konusu değildir IC ve OOC kanallar asla birbirine karıştırılmamalı.
Rolü tartışacak olursak eğer;
Adamların oraya gelişi belki seni gasp etmek belki sana adres sormak, belki sen olduğundan emin olmak. Böyle rollerde çift taraflı düşünülmeli.
Rol başlangıcında adamlar sadece seni takibe alıyor, gayet doğal birşey şüpheleniyorsan inip "IC" yollar ile sorabilir veya onları yanıltabilirdin.
Direk ismimden gördü diye yargılayıp kaçmaya başlarsan eğer adamlar seni tabii kovalar, seni uyarıyorlar dur diye. Dursan olayın aslı astarı ortaya çıkacak, belki seni gasp etmek için durduruyorlar? Belki bir kaç haydut jantlarını çalacaklar bunlar muhtemel şeyler
Sen onlara şüphelenmekte haklı olduklarını kanıtladın ve kaçtın asla durmadın uyarılara rağmen durmadın bu durumda vurmaları çok normal videoda dm yok

#11 - 27.04.2020 18:12
Adamların kural ihlalini yaptığına dair kanıtın olduğunu düşünüyorsun, ama her yerde bangır bangır bağırıyorlar. "Kural ihlaline karşı ihlal ile karşılık vermeyin"
Discord üzerinden sesli iletişimdesiniz, devamlı olarak IC bilgileri OOC olarak diğer tarafa aktarıyorsun bu bir mixtir.
Adamlar seni rol sırasında uyarıyorlar, kenara çek konuşacağız. Bu bir illegal rol değildir, kaçmak zorunda değildin.
Adamların illegal mi legal olduğunu bilmeden kaçtığın için başına geleceklere katlanmak zorundasın ki adamlar illegal. Seni vurmak ile tehdit ediyorlar, araçtan inip koşmaya başlıyorsun onca kazanın ardından.
Adamlar sana araçla çarpıyor devam ediyorsun, kaza rolü falan hiç birşey yok. Kardeşin yaşındaki adamlara kin gütmezsin ama oldu ki onlar yaptı diye senin de yapma hakkın yok. Bu her sunucuda her rol ortamında böyledir, değişmez. İyi oyunlar dilerim objektif bir bakışla karar verilmesinin taraftarıyım.
Adminler gerekli olursa Logları inceleyip bizim o sırada aktif olmadığımızı görebilirler her hangi bir mixing söz konusu değil.
Mixing kuralında aktiflik pasiflik söz konusu değildir IC ve OOC kanallar asla birbirine karıştırılmamalı.
Rolü tartışacak olursak eğer;
Adamların oraya gelişi belki seni gasp etmek belki sana adres sormak, belki sen olduğundan emin olmak. Böyle rollerde çift taraflı düşünülmeli.
Rol başlangıcında adamlar sadece seni takibe alıyor, gayet doğal birşey şüpheleniyorsan inip "IC" yollar ile sorabilir veya onları yanıltabilirdin.
Direk ismimden gördü diye yargılayıp kaçmaya başlarsan eğer adamlar seni tabii kovalar, seni uyarıyorlar dur diye. Dursan olayın aslı astarı ortaya çıkacak, belki seni gasp etmek için durduruyorlar? Belki bir kaç haydut jantlarını çalacaklar bunlar muhtemel şeyler
Sen onlara şüphelenmekte haklı olduklarını kanıtladın ve kaçtın asla durmadın uyarılara rağmen durmadın bu durumda vurmaları çok normal videoda dm yok

Videoyu izlersen Tony'e selam söyle dediğini görebilirsin vurduktan sonra. "Direk ismimden gördü diye yargılayıp kaçmaya başlarsan eğer adamlar seni tabii kovalar, seni uyarıyorlar dur diye. Dursan olayın aslı astarı ortaya çıkacak, belki seni gasp etmek için durduruyorlar? Belki bir kaç haydut jantlarını çalacaklar bunlar muhtemel şeyler
" gibi belkilerle bahane aramanın manası yok yetkiliyi bekleyelim kararı versin. İyi forumlar.

#12 - 27.04.2020 18:19
Sunucunun refahı adına banlanmanız lazım bu arada, ben böyle açıklamaları ilk defa görüyorum.

#13 - 27.04.2020 23:40
Üstelik arkadaşlar birlik açılalı 10 gün olmadan illegal role giremezsiniz diyor. Biz birliği açtıktan sonra arkadaşlarla herhangi bir brawl vesaire illegal role girmedik kendileri biz 10 gün olmadan dün şikayetin içeriğinde görüldüğü üzere saldırdıkları için ayrıca birlik kurallarından işlem uygulanmasını talep ediyorum.

#14 - 28.04.2020 01:50
Üstelik arkadaşlar birlik açılalı 10 gün olmadan illegal role giremezsiniz diyor. Biz birliği açtıktan sonra arkadaşlarla herhangi bir brawl vesaire illegal role girmedik kendileri biz 10 gün olmadan dün şikayetin içeriğinde görüldüğü üzere saldırdıkları için ayrıca birlik kurallarından işlem uygulanmasını talep ediyorum.
Dostum iyi misin?

O video birlikten önce.

#15 - 28.04.2020 02:26

Savunmalarına verdiğim toplu cevaplarım.

#16 - 28.04.2020 05:03

Idleewood da yaşanan kavga sonrasında bana bir telefon geliyor, Idleewod'a gidiyorum ve olayı öğreniyorum. Olayda Tony Ragazzo ve diğerlerini gördüklerini söylüyorlar, Tony Ragazzo karakterini IC biliyorlar, Ragazzolar adamların barında olay çıkarıp departman rolü yapıyorlar çünkü. Her neyse aramaya başlıyoruz hem onlar hem biz, heriflerin yerini öğreniyoruz gittiğimizde bulamıyoruz tekrar dağılıyoruz. 1-2 saat sonra bir telefon geliyor, Rafael Ragazzo'nun birlik lideri olduğunu ve GYM'de olduğu tarzı bir konuşma yapıyorlar. Aslan ve Albertle birlikte oraya gidiyoruz Lavrentiy'le de orada karşılaşıyoruz. Beni arayan adamlar şahısa ve kim olduğunu gösteriyor, ben de Aslana gösteriyorum. Aslan ve Albert karakteri uzaktan bizi izliyor, biz adamı oradan uzaklaştırıp Aslan'ın önüne atacaktık plan buydu yani. Sonra Aslanlar geliyor adam kaçınca takip ediyolar,

Bir ihlal olduğunu göremiyorum, loglarımız incelenebilir PM' olarak veya Discorddan herhangi bir haberleşme yapılmadı, aynı konuyu ikince sefer açıyorsunuz bu sadece bizi üzüyor. Aslan ve Albert karakteri zaten hemen arkamızda bizi izliyor.

Bizi şikayet ettiğiniz kendi videonuzda kendinizin MIXING yaptığı ortada. Trajikomik bir olay. :D

Ve son olarak şunu açıklamak istiyorum, rollerimiz sadece sizinle dönmüyor, büyük bir birlikte yüksek görevler yapıyoruz. Bir sürü role katılıyoruz ve aynı şekilde bir sürü de dostumuz var, Sizleri bulmak hiç zor olmuyor. Yarın yine birinizi IC olarak bulduğumuzda aynı şikayeti açacağınıza eminim. Fakat ben şimdiden haber vereyim.  :)

Vuslat arkadaşımın videoda geçtiği, atladığı bir nokta olmuş ona değinmek için yazma gereksinimi duydum bende.  "1-2 saat sonra bir telefon geliyor, Rafael Ragazzo'nun birlik lideri olduğunu ve GYM'de olduğu tarzı bir konuşma yapıyorlar." Gibi bir savunma içerisinde bir hikaye anlatıma moduna girmiş arkadaş lakin daha öncede defalarca belirtmiş olmamıza rağmen hala ısrar ediyorlar. Rafael_Ragazzo karakteri sizinle her hangi bir role girmedi, bizimle de birlikten önce herhangi bir illegal rol içinde kavga v.s bulunmadı. Ama siz adamı görüp bizden olduğunu ve üstelik birlik lideri olduğunu biliyorsunuz. Fazla uzakta değil karakter başvuru ekranında şöyle bir şık olacak;
Spoiler: GösterGizle

Yapmayın beyler çırpındıkça batıyorsunuz. Forumdan gel birlik liderinin Rafael_Ragazzo olduğunu öğren sonra oyunda birlik lideri buymuş diye gel adamı yakala. Çok güzel senaryo kuruyorsunuz, dizi işine falan girin.

#17 - 28.04.2020 19:42

Bana nonrp ve fear rp ihlali demişsin, bisiklet ile seni takip ediyorum TAKİP. Ani fren yapıyorsun ve duvarlara çarpıyorsun bisiklette dengemi kaybediyorum, bu oldukça normal bir olay.

Role-Play realistic yansımanın bir oyundaki fraksiyonudur . Sen hiç gerçekte Mafya arkadaşları birini kovalarken bisikletle kovalamacaya dahil olan birini gördün mü? " Retardet Rp + Non-Rp - Fear Rp "
« Son Düzenleme: 28.04.2020 19:44 Vuslat »

#18 - 28.04.2020 20:53
Karakterim legal, Aslan karakterini IC olarak abisi gibi görüyor. Rashid ise çok yakın bir dostu.  Konuyu saptırmayı kes, olayla bir alakam yok.
Bak dostum adam size varsayım ile değil direkt video ile kanıt sunmuş sen hala yok konuyla alakam yok, konuyu saptırmayı kes gibi fevri cevaplar verip ortak nezaket dışına çıkıyorsun. Bizde mi çıkalım illa yani karışsın mı burası? Adam gibi edebinizi takının, yetkiliyi bekleyin burada şov yapmanın manası yok.

#19 - 04.05.2020 19:09
Aranızdaki olay rolden dışarı çıkmış ve artık can sıkıcı şikayetlere yol açıp, tonlarca tartışma yaratıyor. Tekrarı halinde herkes ceza alacak.