Konu: [01.05.2020] Tommy_Toretto  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2020 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Tommy_Toretto  @Babaringo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Santi_Zacarias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.05.2020  19:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar arkadaşlarla bir role girdik kişi emote vererek sağ elini beline götürür silahını hazır halde tutar gibisinden bir emote verdi sonrasından bize yumrukla saldırdı ve düşürdü /pm üzerinden bize Fear'rp yapman konusunda uyardı size silah çektim dedi  bende silahını görmeden nasıl Fear'rp yapmamı bekliyorsun dedim silahını görmek istedim kişi göstermedi OOC yalan konuşuyor gerekeni yapılmasını arz ederim. Yani silah emotesi gördüğümüzden dolayı böyle bir rol yaptık ama kişinin hiç silahı yok meğerse.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:          

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 01.05.2020 21:06 HUSODAYE »

#1 - 01.05.2020 19:40
Öncelikle şikayetini yanlış açmışsın beni etiketlemen gerekiyordu.Sivil ve hiçbir birlikte değilken agresif girişiminde bulunuyorsun buda yasak.
Fotoğraftada zaten net olarak anlaşılıyor arkadaşlar yaralı rolune uymadan koşa koşa peşimden geliyorlar ve üst araması atıyorlar. Trajikomik bir olay açıkçası zaten sizi silahla vurmamışım, yumrukla indirmişim,indirme sebebim belli. Dün aracımızı kaçırdığınız için sizi uyardık,bugün mahallenin ağabeyine oğlan dediğiniz için ic olarak dayak yediniz. Silah konusuna gelince, elimi silahıma götürdüm korksunlar diye korkmadı arkadaşlar yinede.
Silahın nerede diye peşimden gelmeye başladılar sonra. Sunucuda daha yeni ve rol bilgileri biraz eksik sanırsam,direk foruma talep açıcam yalan atıyorsun gibisinden konuşup rolude baltaladılar.

Olaya dair kanıt:
Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.05.2020 19:47
Rol bilgilerimiz eksik bize öğretmeni istiyoruz.: Dün birlik arkadaşların /pm yolu üzerinden bizim iyi rol yaptığımızı söylediler bu na ne demelisin ayriyetten yalan yanlış emote verip bize /pm yolu üzerinden Fear-Rp yapman gerekiyor diye mesaj attın budamı yalan ss'de herşey açık ve net ek olarak. Bize sadece 1-2 yumruk attın 1-2 yumruk ile insan ölmez bunuda bilmeni istiyorum Heal 15'di. Sana sert oğlan demem ailene küfür ettim anlamına gelmiyor. Benim burda anlatmak istediğim bize yanlış emote verip /pm yoluyla fear-rp yapmanız gerekmektedir ben buna sinir oldum olmayan birşeyi göstermen çok saçma geldi bana.  Agresif rol sergileyen sensin kardeşim biz değiliz.
« Son Düzenleme: 02.05.2020 00:01 HUSODAYE »

#3 - 01.05.2020 19:56
Emoteyi verdiğin zaman silahı göstermen gerekir çünkü öyle bir eylem yaptığını belirtiyorsun sonrada ne silah var ortada nede bir şey gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.
Fear rp neden yapalım orda iki  kişiyiz ve sen sadece emote veriyorsun sonra bizim fear rp yapmamızı bekliyorsun. Ortada ne uzi nede başka bir silah var.

#4 - 01.05.2020 20:11
Arkadaşlar dün aracımızı çaldınız bizde sizi yakaladık ve fear-rp yaparak güzel bir rol sergilediniz bunun karşılığında bizde size birşey yapmadık.
Sana yaptığın yanlışı belirtmek istedim,zaten bana pmden yazan sensin niye vurdun diye? Bende bunu açıkladım ve daha öncesindede böyle birşey yaşandığını ama sizin uymadığınızı söyledim. Arkadaşlar siz olayı anlamıyorsunuz,bakın size silahla vurmadım,fear-rp olayını size rol bittikten sonra tavsiye olarak verdim. Rolde silah kullanmadım. Bu açılan şikayetin hiçbir geçerliliği yok yani onu söylemek istiyorum. Yetkililer zaten gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum.

#5 - 01.05.2020 21:09
Suçlamaları kabul etmiyorum benim hakkımda 1.adet bile şikayet yok bana burda gelipte rol bilgin 0 diyemezsin kendin kural ihlali yapıyorsun başkalarında suç arıyorsun ilk başta ben napmışım nerde hata yapmışım diye insan bir düşünür sen kendinde hiç kabahat bulmuyorsun bana /pm üzerinden yazıp bu olay hakkında konuşsak ben belki iyi niyetimle şikayet açmıcaktım ama bunu dediğin için şikayeti tutacağım.

#6 - 01.05.2020 21:14
İÇMEDEN OY OY OY OY SARHOŞAM OY OY OY OY OY

#7 - 01.05.2020 21:34
Arkadaşım,yazdıklarımda aynı zaten. Rol bilgine benim laf söylediğim yok bak yazdığım şeylerde aynı şeyler. Emote verdim sizi korkutmak amaçlı üstümde silah bulunuyor çünkü,PM üzerinden size bunu belirttim normalde bak fear-rp yapmanız lazım silah emotesi verdiğimde,ama ben yine silah kullanmadım diye. Sen gelip üstümü aramaya çalışıyorsun ve üstüne şikayet açıyorsun.

#8 - 03.05.2020 13:24
Kendi aramızda anlaştık.             

#9 - 03.05.2020 17:10
Anlaşmanıza sevindim, kilit.