Konu: [29.04.2020-Edward_North]Fear-RP Retarted-RP  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2020 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward North @ @Edward_North 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shabazz_Bennet Keefe_Clifford Micheal_Beckham

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı. Durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar veremeyiz. Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız. 

2-)Fear RP

Türkçe karşılığı, korku rolleridir. Örneğin bir market çalışanısınız ve marketinize yüzünü maskeli elinde silahı olan bir kişi girdi ve size silahı doğrulttu marketinizi soyma girişiminde bulundu. Böyle bir durumda korku rolü yapmalısınız. Elinde silahı olan bir kişinin size zarar verebilme şansı var, eğer korku rolü yapmayıp kişinin elinde silahı olmasına rağmen onu kışkırtmaya yönelik davranışlarda bulunuyorsanız “Fear-Rp” kural ihlali ile beraber “Retarted RP” kural ihlalide yapmış olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Edward_Norht adlı şahıs ile 28.04.2020 Tarihinde bir brawl rolü gerçekleştirdik ardından bugün saat 17:00 sularında tekrar Idlewood gibi kalabalık bir tayfanın bir aydır rol yaptığı bir ortamda tekrar,tekrar bize karşı koyuyor üstümde silah olmasına rağmen ve sayıca üstün olmamıza rağmen şahıs hiçbir şekilde Fear-rp uygulamıyor ve bize küfür ediyor,dediğimizi yapmıyor vb.bir diğer olayda şahısın bu olayı saçma bir şekilde gidişatını değiştirmeye çalışması şahısla dün brawl rolü gerçekleştirdik ve bana üstümde maske vardı vb cümleler kuruyor mantıken bir brawl rolünde kavga ederken gözlükte maskede düşer.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Retarted-RP;
Spoiler: GösterGizle

Fear-RP;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın bu tarz rolleri bir daha sergilememesi için gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 29.04.2020 18:45
Şikayetimi geri çekiyorum.