Konu: Frank_Switch,Jack_Switch [02.05.2020]  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.05.2020 19:53
Karaktere atılan davet italyan değil meksikalılar tarafındanmış, ikincisi ben kasıtlı olarak orada polisi gel pompalısı var demedim polisleri mentionladım sorabilirsin yola koşarak atlayan polis beni gördü ve ic olarak beni tanıdıkları için peşimden geldiler hepsi bu ben gel pompalısı var falan diye bir şey söylemedim. Pompalı için bu kadar üzüleceğinizi de bilmiyordum onun için ayrıca özür dilerim  :-\. Ek olarak ta hatalı şikayet açıyorsunuz Jack Switch herhangi bir birlikte değildi şikayeti onun adına da açmışsınız bunu da belirtmek isterim. @bg
« Son Düzenleme: 02.05.2020 19:56 dovi »

#11 - 02.05.2020 20:01
Karaktere atılan davet italyan değil meksikalılar tarafındanmış,ikincisi ben kasıtlı olarak orada polisi gel pompalısı var demedim polisleri mentionladım sorabilirsin yola koşarak atlayan polis beni gördü ve ic olarak beni tanıdıkları için peşimden geldiler hepsi bu ben gel pompalısı var falan diye bir şey söylemedim. Pompalı için bu kadar üzüleceğinizi de bilmiyordum onun için ayrıca özür dilerim  :-\. Ek olarak ta hatalı şikayet açıyorsunuz Jack Switch herhangi bir birlikte değildi şikayeti onun adına da açmışsınız bunu da belirtmek isterim. @bg

Alıntı

"Kişi bana silah çektikten sonra ben koşarak caddeye çıktım ve yolda polis görüp hey diye bağırdım. Daha sonra polis gördü ve silahlı birinin olduğunu söyleyip yardım etmesini istedim. Ben yoldan gördüğüm bir polise seslenip silah çekildiğini bildirdim."

Bizzat ilk savunmanızda yazdığınız metin bu, yaptığınız savunmalar arasında o kadar tutarsızlık var ki, insanları şaşırtıyorsunuz. Kimsenin bir silah için ağladığı yok, belki siz arkadaşımızı kamerayla peşlemeyip, polisleri alevlendirmeseydiniz o rolümüzü rahatça bitirebilecektik fakat rolü kestiniz bu hareketi uygulayarak. Jack Switch'e şikayet açılmasının nedeni silahlı karakteri peşlemesi. Size verilen uyarılara rağmen hem suçlu hem de sizi öldürebilecek bir alete sahip kişiyi peşlemeniz NON-RP veyahut Retarted-RP'dir. Jack Switch'e açılan şikayet konusu bu yüzden, geri kalanı siz illegale sığınma gerçekleştirdiğiniz ve ek olarak peşlediğiniz için. Daha fazla tutarsız savunma yaparak akılları çelmeyin.
« Son Düzenleme: 02.05.2020 21:19 homohominilupus »

bg

*
v2 Oyuncusu
#12 - 02.05.2020 20:25
sende olay seninmiş gibi savunmayı bıraklamısın :d . admin kararını verecek sonuç olarak

#13 - 03.05.2020 17:24
Oyununuza ailenizdeki farklı kişilerin erişimi de sizin sorumluluğunuzda, biz müdahale edemeyiz. Sonuç olarak illegal bir birlikteyken(illegal rol yapıyorken) bu ihbar verilmiş, daha sonra çıkınca bir şey değişmiyor. Silahlı adamların üzerine kamera ile koşamazsınız, direkt olarak retarted-rp ihlali. Ayrıca, sokakta polis görüp çağırmanız ya da 911'i aramanızın bir farkı yok. Jack Switch için net bir kanıt yok, Frank Switch cezalandırılacak.

Silahlarınız iade edilecek, oyun içerisinden benimle iletişime geçin.