Konu: [03.05.2020 - Odell Lamont] PowerGaming / Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2020 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Odell Lamont / esestranger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Adez Brewer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020 21:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş öncesinde hasar almasına rağmen hiç bir şey yokmuş gibi çatıdan çatıya atlıyor, normal bir insanın atlayamayacağı yükseklikleri sıkıntısız şekilde atlıyor/ HP'sine bakılırsa hasar aldığı anlaşılır, log kısmını siz kontrol edersiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.05.2020 01:22
Merhaba,

Sistemsel olarak henüz ölmediğim için yaralı gibi davranmaya gerek yok diye biliyorum.
(Bana kalırsa mermi yedikten sonra öyle hareketler yapabiliyor olmam bana da saçma geliyor ama bu durumda tek mermi yedikten sonra direkt yaralı rolü yapılıyor olması gerek ki bu yüzden üstteki kuralı bu şekilde hatırlıyorum.)

Motelin çatısına tırmanıp tırmanamıyor olmak hakkında da görüş nedir bilmiyorum. Canımı kurtarmak için olabildiğince kaçtım. Sonrasında vuruldum zaten.

Hatalıysam yöneticiler gerekeni yapacaktır.

Role play keyfinizi kaçırdıysam üzgünüm.  İyi eğlenceler.

#2 - 04.05.2020 01:30
Merhaba,

Sistemsel olarak henüz ölmediğim için yaralı gibi davranmaya gerek yok diye biliyorum.
(Bana kalırsa mermi yedikten sonra öyle hareketler yapabiliyor olmam bana da saçma geliyor ama bu durumda tek mermi yedikten sonra direkt yaralı rolü yapılıyor olması gerek ki bu yüzden üstteki kuralı bu şekilde hatırlıyorum.)

Motelin çatısına tırmanıp tırmanamıyor olmak hakkında da görüş nedir bilmiyorum. Canımı kurtarmak için olabildiğince kaçtım. Sonrasında vuruldum zaten.

Hatalıysam yöneticiler gerekeni yapacaktır.

Role play keyfinizi kaçırdıysam üzgünüm.  İyi eğlenceler.
Sanada Merhaba, tarafımıza olan şikayet sonrasında bu şikayetleri açma gereği duydum.  :D

#3 - 04.05.2020 18:24
Karşılıklı halledildi, yanlış anlaşılma.