Konu: [24/04/2020 - Tony_Ragazzo] Birden Fazla İhlal  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2020 19:57
Şahitliğimi onaylıyorum.Ağız bağlı şekilde bağırıp daha sonra farketmedim diyip dell atması cidden komik.Polis o anda olay yerinde oyunda illegal bir grubuz polislerin orada olması normal bir şey aranıyoruz.Fakat polis duyduktan sonra dell olsa ne olur olmasa ne olur telsiz komutu geçildi ki 2 dakika sonrasında tepemizde helikopterler uçuyordu anında bütün rolümüz baltalandı.Balıkçıda IC olay yaşıyoruz bana OOC 'den arkadaşların dün kural ihlali yaptılar bak şikayet etmedik yazıyorlar. Onun yanısıra server'da ciddi anlamda kademe bilmemezlik mevcut mafya,çete,sivil,polis kimsenin umurunda değil servere yeni gelen herkes mafyacılık peşinde ben KALAPATİROV grubunda yer alıyorum herkese saygım sonsuz olayları büyütmeme derdindeyim server'da sorsan bizim ekip harici tanıyan yok olması gereken görevimi yapıyorum,arkadaşlar iki racon keseyim serverda adım duyulsun peşinde azcık realistik düşünmek gerekiyor bazen.

#11 - 25.04.2020 20:06
Aynı zamanda @Danzan arkadaşımız hakkınızda daha önce şikayetlerde gördüm diyor.Haklıyız ki serverdayız yapmamız gereken görevi yapıyoruz. Başımızdaki adama ıc'de laf atıyorlar ıc'de gidip bulup silahla emote'lerimizi vererek herşeyi kurallarına göre oynuyoruz.Ertesi gün bakıyoruz forumda hakkımızda şikayet oluşturulmuş emote vermeden adam vurmuşuz.Kuyu kazmaktan başka bir şey değil yedirememezlik rp bilgisizliği.

#12 - 27.04.2020 04:47
@Danzan sunucu içerisindeki ve forumdaki insanlarla tartışırken ki konuşmanızda ortak nezaket kurallarına dikkat etmelisin, oyundan ve forumdan bu konuda ceza alacaksın. Bunun dışında orada yaptığınız ağzınız kapatılmışken ki bağırış rolünden de ceza alacaksınız.

#13 - 27.04.2020 05:34
@Acheus forum üzerinden ortak nezaket uyarısı aldınız, tartışma esnasında karşıdaki tarafa saygı gösterin lütfen. Yaşlara göre sadece kemikler büyüyor, başka pek artısını gören olmamıştır.