Konu: [25.04.2020 - 21:20-21:35] MİXİNG  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2020 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yok - loglardan bulmanız gerekiyor.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @breackner  @Atilla

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.04.2020 - 21:20-21:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Riccardo Genovese adlı karakterim müebbet yedi ve ben de NC attım nc atmama rağmen ankesorlu telefon tarafından aranıyorum ve eski karakterime dair bilgiler verilip tehdit ediliyorum. Bu olayın loglarının açık bir şekilde kontrol edilmesini talep ediyorum. Mixing yapılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 25.04.2020 21:55 viekens »

#1 - 25.04.2020 21:54
Arkadaşımı aradıktan sonra benide aradı logların incelenmesini istiyorum

#2 - 25.04.2020 21:54
Karakterlerimiz müebbet yedikten sonra  hepimiz isim değişikliği atıp sıfır karakterler ile başladık. Eski birliğimiz ve karakterlerimiz ile alakamız yok. Loglardan arkadaşın bulunup cezalandırılmasını istiyoruz, teşekkürler.

#3 - 26.04.2020 07:48
İnceleniyor. Bu süre içerisinde şikayet edilen kişi savunmasını yapabilir.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 18:46 Heavenly »

#4 - 27.04.2020 03:36
Telefon üzerinden tehditleri savuran benim karakterlerin müebbet yediğini bilmiyordum ayrıca konuştuğum kişinin riccardo genovese olarak biliyordum rol içersinde böyle bir olay oldugunu bilmediğim için hala Riccardo ile konuştuğumu sanıyordum durum ooc olarakda böyle. Ortada meta gaminglik bir şey yok zaten Ricky olarak hitap ediyorum konuşmalarda telefon numarası degişmedigi ve alim olmadığım için bilmiyorum, Kurallarda telefonda bir insanı tehdit edemezsiniz diye birşey yok absürt bir olay karşı taraf ile anlaşıp rolleri iptal etmek istiyorum.

#5 - 27.04.2020 03:43
Telefon numarası aynı olunca ic husumetimiz bulunduğu için tehdit edilmesi çok normal meta gaminglik bir durum yok ortada ic olarak bunu bilmem imkansız ooc den aldıgım bilgi ile de rol yapmak meta gaming'e giriyor karşı taraf degiştirebiliyorsa eğer telefon numarasını degiştirmeliydi.

#6 - 27.04.2020 03:49
Görünüşe göre kişi bunu bilmiyormuş, telefon numaranızın da aynı olduğunu belirtti ki bu da olabilir. Daha dikkatli olun sadece.